facebook

Залишилось посадити дерево і виростити сина: Хветкевич з “Холостячки-2” після весілля з чоловіком купив дім

Блогер і колишній учасник шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич повідомив, що купив будинок разом зі своїм чоловіком. Тепер пара буде жити там.

Відомий український блогер і колишній учасник реаліті-шоу про кохання “Холостячка-2” Андрій Хветкевич повідомив про важливу подію у своєму житті. Знаменитість нещодавно став власником затишного будинку у Техасі.

Про це знаменитість розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, а також показав свіжі фотографії оселі. Андрій Хветкевич поділився подробицями та детально розповів про те, з ким він буде мешкати у будинку своєї мрії.

Андрій Хветкевич купив будинок

За словами знаменитості, разом зі своїм чоловіком Феліпе, вони почали пошуки будинку ще минулого року, але цей процес виявився дещо складнішим, ніж вони гадали. Закохана пара протягом довгого часу не могла знайти оселю, яка б їм сподобалась і припала до душі.

Андрій Хветкевич повідомив, що разом зі своїм чоловіком нещодавно купив будинок і показав його
Андрій Хветкевич повідомив, що разом зі своїм чоловіком нещодавно купив будинок і показав його

Втім, врешті-решт Андрій Хветкевич і його обранець побачили будинок власної мрії. І тепер знаменитий український блогер підписав документу на купівлю нерухомості. За зізнанням ексучасника “Холостячки-2”, купити будинок було непросто, але процес того вартував.

У новому будинку зіркова пара повністю змінила інтер’єр – вони підібрали такі елементи декору, які б подобались саме їм. Хветкевич поділився, що ремонтом у новому будинку займався його чоловік Феліпе. Закохані присвятили цьому процесу ціле літо.

Андрій Хветкевич повідомив, що разом зі своїм чоловіком нещодавно купив будинок і показав його
Андрій Хветкевич повідомив, що разом зі своїм чоловіком нещодавно купив будинок і показав його

Нагадаємо, що у програмі про кохання Андрій Хветкевич собі пару знайти не зміг. Втім, пізніше знаменитість відновив стосунки зі своїм колишнім бойфрендом Феліпе, з яким був разом ще до участі у реаліті-шоу.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.