Її всі знімають на телефон, а Потап і не забороняє: Настя Каменських показала, як проводить час в Іспанії

Українська співачка Настя Каменських показалася в компанії молодого іноземця в Іспанії. Артистка гарно проводить час без свого чоловіка Потапа.

Українська співачка Настя Каменських останній рік майже не буває в Україні. Артистка хоче здобути популярність у країнах Європи та в Латинській Америці, тому працює саме для тієї аудиторії.

На днях Каменських опублікувала новий допис і показала фото з концерту в Іспанії. На знімку Каменських у красивій білій сукні співала на сцені разом з 29-річним відомим співаком з Домінікани ATOMIC ORTO WAY. Саме з ним Каменських записала скандальновідому пісню “Moloko”, яка викликала купу хейту в Мережі.

Ще трохи спогадів з мого нещодавнього виступу. Я так рада, що маю змогу ділитися своєю творчістю з людьми з різних країн. І хоч я досі хвилююся перед кожним виходом на сцену, але разом з публікою вдалося створити запальну атмосферу

, – підписала знімок Каменських.

Користувачі Мережі відмітили, що співачка має чудовий вигляд, а також похвалили її за бажання розвиватися не лише на українській сцені.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Люди бачать твою щирість та нескінчену жагу до розвитку! Ти багатьом надаєш приклад.
  • Настю, ну просто артистка, яка запалює як ніхто”;
  • “Настя, ти молодчинка!”;
  • “Красуня”;
  • “Найкраща”.

Варто відзначити, що чоловіка Насті Каменських Потапа поряд з нею на концерті не було. В Мережі вже давно подейкують, що подружжя більше не разом і їх поєднує лише робота, адже Потап являється продюсером Каменських.

Зіркове подружжя ще рік назад спростовували ці чутки, та зараз вони взагалі відмовляються давати інтерв’ю, чи коментувати своє особисте життя. Втім, все дійсно вказує на те, що Потап і Каменських мають проблеми у стосунках. Подружжя не живуть разом, не з’являються разом на світських заходах і не публікують спільних фото.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.