facebook

“Інь та ян” по-українськи: 34-річна Надя Дорофєєва показала, як проводить час із донькою, яку не народжувала

Українська співачка після одруження з Михайлом Кацуріним стала мачухою для двох його дітей. Як знаменитість проводить час із дітьми та куди їх водить?

Відома українська співачка Надія Дорофєєва минулого року стала законною дружиною Михайла Кацуріна. Колись зіркове подружжя дружило сім’ями, перебуваючи у шлюбі з колишніми партнерами. Тепер вони разом живуть, кохають одне одного та виховують дітей.

Дорофєєва та діти Кацуріна

Чоловік відомої співачки Михайло Кацурін на своїй Інстаграм-сторінці поділився ніжною фотографією коханої дружини та доньки. Знаменитість показав, як вони маленькою компанією вирішили відвідати один зі столичних закладів, насолодитись солодкими напоями та смаколиками.

На опублікованому кадрі Надя Дорофєєва позувала за руку з донькою свого обранця Сашею. Дівчата були одягнені у стильні образи абсолютно різного кольору, а разом створювали “чорно-білий метч”. Так, Надя Дорофєєва одяглась у повністю чорний образ, а її падчерка була у “тотал-вайт” наряді.

Відома співачка Надя Дорофєєва показала, як проводить час із дітьми свого чоловіка Міші Кацуріна
Відома співачка Надя Дорофєєва показала, як проводить час із дітьми свого чоловіка Міші Кацуріна

Дівчата були усміхненими та щасливими провести разом час. Надя Дорофєєва пізніше також опублікувала Історію Кацуріна й у своєму Інстаграм-блозі, аби показати підписникам, як проводить час із найріднішими людьми.

Варто нагадати, що відома українська співачка ніколи не приховувала, що чудово ставиться до дітей Михайла Кацуріна.

Відома співачка Надя Дорофєєва показала, як проводить час із дітьми свого чоловіка Міші Кацуріна
Відома співачка Надя Дорофєєва показала, як проводить час із дітьми свого чоловіка Міші Кацуріна

Мама Саші та Івана – Даша Кацуріна – після розлучення з Михайлом почала тісно спілкуватись із колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої Володимиром Дантесом. Пізніше зіркова пара оголосила про початок стосунків. Зараз вони живуть разом одне з одним та двома дітьми.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.