facebook

Важко впізнати: як нині виглядають “злодійки-зрадниці” Ані Лорак, Таїсія Повалій, Оксана Марченко і ще 2

Коли мешкали в Україні були першими красунями – всі їх обожнювали та захоплювалися їхнім талантом. Минуло небагато часу, коли знаменитості перебралися до рф. І що ми бачимо? Змінилися до невпізнання.

Таїсія Повалій

Московські хірурги, певно, виявилися не настільки вправними, як київські. Бо 59-річна путіністка почала скаржитися, що пластичний ескулап практично понівечив їй обличчя. Воно й до того від омолоджувальних процедур було не надто симетричним, а тепер і поготів. Медик заявив, що препарат не розсмоктується і виправити похибку тепер неможливо.

Як змінилися знаменитості, що мешкають у рф

Ані Лорак

Ще одна запроданка на 14 років молодша від колеги. Та і її на московії не оминули проблеми з зовнішністю. Коли молодість залишилася позаду, довелося змінювати обличчя за допомогою пластичних хірургів. Та, як бачимо, у москві дуже невправно роблять підтяжку брів та погано борються з провисанням повік. Унаслідок вартісних процедур в артистки повністю змінився розріз очей.

Як змінилися знаменитості, що мешкають у рф

Оксана Марченко

Колись популярна телеведуча нині перебуває в Україні в розшуку. Ще до повномасштабного вторгнення дружина Медведчука зробила невдалу пластичну операцію. Тож коли з’явилася в ефірі з проханням відпустити її благовірного, нічого спільного з тією Марченко, яку ми знали раніше, вже не мала.

Як змінилися знаменитості, що мешкають у рф

Регіна Тодоренко

Відмовившись від рідної батьківщини, колишня співачка та телеведуча скаржиться в мережі на своє складне московське життя. Мовляв, і розчесатися на встигла, і вітаміни не випила, і дитина вимастила їй худі, тож довелося повертатися додому й перевдягатися. А через це запізнилася на важливу зустріч. Жила б у рідній країні, то й не знала б таких клопотів.

Як змінилися знаменитості, що мешкають у рф

Галина Безрук

Можна хоч тисячу разів собі сказати, що залишаєшся в ерефії, бо чоловік-росіянин та дитина. Але зрада батьківщини на користь ніколи не піде. З гарнюні з великими виразними очима на московії Галина перетворилася на сіру непримітну мишку, на якій неможливо затримати погляд.

Як змінилися знаменитості, що мешкають у рф

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?