facebook

Винник показав свою елітну оселю у Німеччині серед історичних будівель: має еко-город та гамак для кота

Олег Винник нещодавно здивував прихильників раптовим відеозверненням до українців, де "подарував ковток свіжого повітря". Разом із цим артист засвітив свою оселю у Німеччині.

Олег Винник, у тепер вже досить далекому минулому, улюбленець української публіки, нарешті повернувся на очі своїм прихильникам після тривалої паузи. Артист, який несподівано зник із соціальних мереж у 2022 році, нещодавно знову дав про себе знати. У 2023 році у своєму великому інтерв’ю він поділився тим, що тривалий час боровся з таємничою хворобою та стикався зі складнощами у творчій діяльності. Однак тепер, здається, Винник готовий повернутися до активного життя і, можливо, до неньки України.

Ковток свіжого повітря

Своє відеозвернення співак записав на балконі своєї квартири у Німеччині. Це був особливий момент, який підкреслив нову сторінку в його житті. Фон, на якому зняте відео, розкриває красу історичного району, в якому живе артист. Старовинні будинки, що оточують його житло, створюють атмосферу затишку і спокою.

“Я хронічний українець”, – колись співак сказав про себе.

Мабуть, тому на своєму балконі Винник облаштував маленький город, де дбайливо вирощує помідори, базилік й навіть соняшник. Крім того, для свого улюбленого кота чоловік приладнав гамак, що додало особливого шарму цій затишній місцині.

Олег Винник показав оселю у Німеччині. Скриншот фото з Мережі

Проте повернення Олега до публічного життя не всі зустріли з ентузіазмом. Деякі прихильники та критики зі скепсисом поставилися до його нового витка творчості. З’явилися припущення, що виконавцю буде важко відновити свою популярність, адже пауза в кар’єрі була надто довгою й неоднозначною. Хтось також припустив, що, вірогідно, його фінансові справи за кордоном не занадто блискучі, бо такі концертні зали, як колись в Україні, навряд чи він збирає у Берліні. Однак, незалежно від реакції публіки, Винник здається сповненим рішучості продовжувати свій творчий шлях і надалі дарувати шанувальникам свою музику.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?