Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу закрутив новий роман: пройшов місяць після розтавання з колишньою

Колишній Ані Лорак після розлучення зі співачкою довго не ходив один та навіть встиг розлучитися декілька разів. Останній роман також закінчився - чоловік не засмучується і демонструє нову обраницю.

Ані Лорак була заміжня за Муратом Налчаджіоглу, турецько-українським бізнесменом. Разом пара народила доньку Софію та разом виховували дівчинку. Шлюб протривав понад 10 років, вони разом будували бізнес та відкривали власні ресторани.

У 2014 році жінка зробила свій вибір та переїхала до країни-агресора, та продовжила свою сольну кар’єру саме там, не згадуючи про війну на Батьківщині. Разом пара була ще 5 років, проте у 2019 році жінка все ж таки подала на розлучення, приїхала до України та забрала доньку до себе.

Недовго був Холостяком: колишній Ані Лорак невдовзі після розлучення вже знайшов нову обраницю
Екс-чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю

Причиною розлучення тоді співачка назвала зраду зі сторони Мурата, у цей рік чоловік ще й втратив бізнес в українській столиці.

Після цього довго Мурат не ходить в холостяках та знаходить собі нових обранець дуже швидко.

Через декілька років турецько-український бізнесмен знову одружився з українською дівчиною – Лілії Реус, з якою тоді зрадив Ані Лорак, за словами співачки. Проте, сам чоловік спростовував цю інформацію.

Пара зустрічалась близько двох років і все ж таки вирішили одружитися – в Україні, в Конча-Заспі.

Але наступний шлюб також тривав недовго, розлучилось подружжя через ту саму причину – зрада зі сторони чоловіка. На цей раз дівчиною стала українська модель, з якою проводив час Мурат. Але на цей раз чоловік намагався довести, що взагалі не був знайомив з Анастасією Фоксі, до того, як він розлучився із Лілією.

Наступною дівчиною Мурата стала Анастасія Фоксі, з якої буквально нещодавно він одружився та показував у своєму блозі, як вони разом проводять весело час на його Батьківщині.

Екс-чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю
Екс-чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю

У червні пара зіграла весілля, а вже зараз вони розлучені. У своєму блозі Мурат опублікував фото, на якому він обіймає вже іншу дівчину, яка можливо стала його новою обраницею.

Дівчина на фото – Катерина, вона проживає у Франції, але час від часу приїжджає до України. Сам чоловік ніяк не прокоментував це фото, а лише залишив не розкриту таємницю для прихильників. Чоловік приїхав до України, де завітав на весілля до свого друга, про що й розповів у своєму блозі.

Екс-чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю
Екс-чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.