Додому без українсько-американської дружини: Андрій Шевченко засвітився в Україні у “гарній компанії”

Андрій Шевченко показав у своєму блозі, як проводить час із новою компанією – він показав фото-звіт, як вони приїхала підтримати українських захисників на сході країни.

Відомий український футболіст Андрій Шевченко разом із головним представником гурту “Океан Ельзи” Святославом Вакарчуком, разом заспівали для українських захисників.

Легенди здивували прихильників неочікуваним дует – вони разом співали на передовій у компанії військових, чим похизувались обидві зірки у своєму блозі.

Вакарчук опублікував у своєму блозі фрагмент співу разом із Президентом Української асоціації футболу та підписав:

“Несподіваний, але дуже щирий дует. Разом з Андрієм Шевченком відвідали бійців 13-ї бригади Національної Гвардії України “Хартія”

Разом вони привезли до захисників не лише гарний настрій, підтримку та тепло проведений час, а й навіть футбольні атрибути. На відео співачка видно українські прапори та футбольні м’ячі, які скоріш за все були власноруч підписані легендарним футболістом.

На відео українські зірки перебувають у бліндажі та виконують разом пісню, Святослав грає на гітарі, Андрій підспівує.

Співак зараз постійно влаштовує благодійні концерти та активно підтримує наших захисників, у його блозі регулярно з’являються фото та відео звіти, як він підіймає настрій військовим та як вони разом проводять час.

А от Шевченко показав у своєму блозі спільні фотографії з нашими воїнами – вони разом сфотографувались на фоні червоно-чорного прапора – військові тримають у руках м’ячі та футболки гравців української збірної під номерами “01” та “02”. Наступні фото – ми бачимо ці футболки із підписами, їх одягнули захисники та позують на фото у новому одязі.

Андрій Шевченко засвітився у новій компанії
Андрій Шевченко засвітився у новій компанії

Українці не залишились байдужими до вчинку українських легенд та залишили своє враження від побаченого:

“Неймовірний дуєт двох талановитих Українців”

“Я б знепритомнів від щастя, якби побачив це на власні очі”

“Зірковий дует, який заслуговує поваги та оплесків”

Своїм вчинком українські зірки зробили великий вклад до стану військових – тривалий час на фронті для кожного приносить багато тяжкого та неприємного, кожний захисник має велику купу стресу, якого завдяки концерту можна позбутися та на мить поринути у світ спокою та радощі.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.