facebook

Батьки прославилися, тепер настала черга синів: де навчаються первістки Подкопаєвої, Осадчої, Шевченка

Час спливає швидко. Батьки й не зчулися, як їхні старші нащадки закінчили школу та вступили до вишів. Подкопаєва, Шевченко, Осадча похвалилася синами-студентами.

Лілія Подкопаєва

Лілії всього 46 років, а її старший названий син Вадим уже став студентом. Матуся похвалилася нащадком, який вимахав ледь не до стелі.

Лілія Подкопаєва показала сина-студента

Коли Лілія 28 років тому брала участь в Олімпійських іграх в Атланті, українську збірну розселили на території технологічного інституту Джорджії. Тепер вона сюди привезла свого Вадима. Подкопаєва тоді здобула золоту медаль. Будемо сподіватися, що й нащадок не підведе зіркову матусю й отримає медаль за успіхи в навчанні.

Катерина Осадча

Первісток телеведучої Ілля теж нині перебуває за океаном. Гризе граніт науки в University of Maryland, вивчаючи всі нюанси роботи зі штучним інтелектом. Матуся сподівається, що ставши висококласним спеціалістом у сфері IT, Поліщук повернеться до України.

Катя Осадча показала сина-студента

Осадча обожнює свого старшого сина, якому невдовзі мине 22 роки. З ним цікаво говорити на історичні теми чи поділитися враженнями від прочитаної книги. Навіть радять одне одному, що краще почитати чи який подкаст послухати.

Андрій Шевченко

Первісток відомого футболіста Джордан вирішив здобувати освіту в Єльському університеті. Вибір вишу в Америці був викликаний бажанням пожити на батьківщині своєї матері Крістен Пазік. Джордан народився в Італії. За 2 роки переїхав із батьками до Лондона.

Андрій Шевченко показав сина-студента

Тож його завжди манили заокеанські простори. Та потрапивши до США, молодик раптово зацікавився батьківщиною тата. Тож узявся вивчати українську мову та історію факультативно. У дитинстві до України син Шевченка навідувався частенько. Навіть пам’ятає смаколики, які готувала бабуся. А от мову тоді не спромігся вивчити, тож нині надолужує.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.