Руденька акторка “Дизель шоу” Яна Глущенко сконфузилася, бо “не побачила кнопочку”: “Бідний мій чоловік”

Руденька акторка з Дизель шоу похизувалась своїми домашніми пригодами. Не виходячи за територію дому, жінка знаходить для себе цікаві речі під час ремонту автівки.

У своєму блозі Яна Глущенко показала, як ремонтує машину, хотіла похизуватись, як самостійно, без чоловічої помічі може підкачати колеса та зробити все сама. Але виявилось, що річ, яку використовувала жінка для ремонту колеса, лише може виміряти тиск в шині.

Жінка сподівалась, що цей інструмент зможе також накачати колеса та навіть зняла відео зі сторони, аби викласти в інстаграм. А потім сама посміялась з того, що не розібралась.

Спочатку Яна під веселу музику виміряє тиск колеса, а потім розповідає, що насправді сталось:

“Хотіла вам показати, яка я молодець. Що я все сама можу зробити. Я щось думала, що оця штука, вона не тільки вимірює тиск в колесах, а е й накачує. Поржали? Я теж”.

Акторка Дизель шоу Яна Глущенко показала свої пригоди з технікою
Акторка Дизель шоу Яна Глущенко показала свої пригоди з технікою

Усміхнувшись, жінка продовжила роботу із машиною, але раптом все ж таки розібралась як працю “ця штука” та побачила кніпочку. Яка все ж таки запускає роботу та накачує шину. Яна знову записала відео та розповіла, як нарешті розібралась зі всім та знову посміялась:

“Тільки що остаточно впевнилась, що я прям дівчинка-дівчинка, тому що ця штука накачує. Я просто кнопочку не побачила. Бідний мій чоловік”.

Вже 7 років тому актриса вийшла заміж за українського продюсера Олега Збаращука, який також з “дизеля”, він концертний директор. Весілля гуляли в Одесі.

Через деякий час у пари народився хлопчик, якого назвали Тамерланом. Тому на разі жінка поєднує материнство і роботу. Перший час жінка відмовлялась показувати у соцмережах свого сина, але згодом все ж таки вирішила, що може це зробити нарешті.

Жінка веде активний образ життя, з яким її чоловіку досить не сумно, чим може бути навіть сьогоднішній приклад, гумористка завжди зможе цікаво обіграти ситуацію.

Акторка Дизель шоу Яна Глущенко показала свої пригоди з технікою
Акторка Дизель шоу Яна Глущенко показала свої пригоди з технікою

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.