facebook

Дружина Віктора Павліка Катерина пояснила, чому онук і господарство на її мамі: “Вона у мене в заручниках”

Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, завжди вміє здивувати своїх підписників у соцмережах. Цього разу вона розвеселила всіх, коли в Instagram відповіла на коментар однієї підписниці.

Фоловер вирішив присоромити Катерину через те, що її мама займається господарством і онуком, а не власним життям. Історія закінчилася жартом, але не обійшлося без правди.

Мама в заручниках: як все почалося?

Дружина Павліка жартома відповіла допитливій підписниці. Скриншот фото з Мережі

Підписниця, мабуть, із кращих спонукань, написала Катерині про те, що її мама, яка, до речі, викладачка математики з великим досвідом, могла б зайнятися своїм життям замість того, щоб виховувати онука та вести господарство. Катерина вирішила відповісти на цей коментар з гумором і сарказмом, який одразу підкорив серця її прихильників:

“Вона у мене в заручниках! Тільки нікому не кажіть.”

Така відповідь не залишила нікого байдужим, і шанувальники буквально вибухнули сміхом у коментарях.

Насправді мамі Катерини 63 роки, і вона лише на 5 років старша за свого зятя Віктора Павліка. Жінка за фахом викладачка математики, яка все життя присвятила точним наукам. Щоправда, не так давно донька скаржилася, що з якихось бюрократичних причин матусі досі не призначили пенсію. Відомо, що жінку з Дніпра до Києва перевезла Катерина після народження Михайлика у 2021 році. Тепер вона проживає в сусідньому з донькою будинку в орендованій квартирі. Судячи з постів Репяхової-молодшої, мама — постійна супутниця її та онука в поїздках на курорти та в Ізраїль, де мешкає друга донька, сестра Каті. Відомо, що у жінки також є син, що живе зараз в Дніпрі.

Історія з мораллю: у кожного свій шлях до щастя

Мабуть, кожна сім’я має свої особливості, і те, що може здатися не зовсім правильним з боку, насправді — ідеальний варіант для всіх її членів. Мама Катерини щаслива у своїй ролі – бути поруч із родиною, допомагати виховувати онука, і просто жити своїм життям так, як вона сама цього хоче.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?