Теж кучерява, але старша: Потап на тлі чуток про розлучення з Каменських показався в компанії іншої жінки

Останні 2 роки в Мережі подейкують, що зіркове подружжя Потап і Настя Каменських більше не разом. Подружжя не підтверджують цю інформацію, але й не спростовують.

Подружжя Потап і Настя Каменських – пара з дуже цікавою історією кохання. Більше 10 років вони виступали в дуеті і перший час просто терпіти не могли один одного. Та через кілька років гнів змінився на милість і колеги по сцені закохалися один в одного. Через Каменських Потап навіть покинув свою першу дружину Ірину Горову.

Цікаво, що Потап та Каменських кілька років приховували свої відносити. При чому так вміло, що ніхто і не здогадувався, що вони пара. Лише в день свого власного весілля закохані розкрили всі карти і розповіли на публіку про свої відносини.

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Потап і Настя Каменських

Після весілля Потап і Каменських постійно транслювали свої стосунки у соціальних мережах. Та все змінилося близько двох років тому. Зараз подружжя не ходять разом на світські заходи та не публікують спільні фото. Крім того, Потап і Настя навіть не живуть разом, адже постійно знаходяться у різних країнах.

Так, зараз Потап також знаходиться далеко за кордоном. На днях він опублікував фото, на якому позував разом з учасниками гурту Boney M. Це легендарний німецький диско-гурт, який був заснований ще у 1975 року.

На знімку Потап злегка приобняв учасницю гурту – дорослу темношкіру жінку з кучерями, як у Каменських.

Ми виступаємо разом в різний час і в різних нішах, але легенди все ще на сцені. Boney M – дискотета на місці.

, – підписав знімок Потап.

До слова, останній рік Потап практично не буває в Україні. На Батьківщині артист втратив більшість своїх прихильників і його тут все більше хейтять. Саме тому артист зараз намагається розкрутитися за кордоном і здобути популярність в країнах Європи.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.