facebook

2 поверхи та “шпилі”, як у Хогвартсі: 30-річна дружина Віктора Павліка показала, який спадок у неї забрали

Українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка могла б жити у вишуканому особняку, а їй доводиться залишатись у невеликій квартирі в кредит. Чому так?

Відома українська блогерка Катерина Репяхова показала будинок своїх батьків, який у них забрали. Знаменитість могла б там жити, якби не одна сумна життєва подія. За спогадами дружини українського співака Віктора Павліка, цей будинок її батьки будували самостійно – цеглинка за цеглинкою, але його у них конфіскували.

Будинок батьків Репяхової

На своїй Інстаграм-сторінці Катерина Репяхова одного разу показала будинок своїх батьків, який вони побудували багато років тому. Оселя виконана у вишуканому стилі, а серед інших будинків на вулиці її вирізняють височенні шпилі та помпезність архітектури. Крім того, біля будинку велике подвір’я та простір для відпочинку.

Катерина Репяхова показала, як виглядає її будинок, в якому вона могла б жити разом із родиною
Катерина Репяхова показала, як виглядає її будинок, в якому вона могла б жити разом із родиною

Зараз будинок не належить родині відомої блогерки Катерини Репяхової, хоча міг би. Про причину знаменитість раніше вже розповідала. За словами дружини Віктора Павліка, її батько заклав нерухомість, а коли його спіткало банкрутство, то банк конфіскував оселю разом із земельною ділянкою. Саме тому наразі доля будинку родини Репяхової не в їхніх руках.

Катерина Репяхова показала, як виглядає її будинок, в якому вона могла б жити разом із родиною
Катерина Репяхова показала, як виглядає її будинок, в якому вона могла б жити разом із родиною

Зірка також розповідала про процес будівництва. Катерина Репяхова пригадала, що кожну кімнату батько продумував самостійно. Матеріали для зведення дому він знаходив також сам. Наприклад, цеглу тато Репяхової привіз із країн Прибалтики, а ось камінь для будівництва знайшов і привіз на ділянку з Карпат. Будинок розташований у Дніпрі – там, де народилась і виросла дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?