“Вітаємо у нашій родині”: багатодітна матуся Джамала знову няньчить малюка – їх тепер шестеро!

Джамала розповіла, що в неї нове поповнення в родині після народження третього сина. Тепер в їх сім'ї ще на одного члена родини стало більше – все ж таки наважилась.

Багатодітна співачка Джамала знову дивує аудиторію. Нещодавно жінка народила третього сина, а тепер розповіла про поповнення в сім’ї. Молода матуся показала маленьку пухнасту мордочку породи мальтипу та привітала із доєднанням до родини, тепер у співачки на одну маленьку дитинку стало більше.

Співачка підписала сторіс англійською і везе додому маленького пухнастика до дітей. Джамала звернулась до цуцика англійською “Coffee”, що в перекладі значить каву – скоріш за все це ім’я маленького мальтипу.

Джамала розповіла про поповнення в родині після народження син
Джамала розповіла про поповнення в родині після народження син

Співачка виховує трьох синів, найменший народився наприкінці весни – в травні. Якраз дуже вдало після останнього виступу матусі. Жінка народила одразу після виступу на премії YUNA, що проходить щорічно. Зірка також отримала нагороду за свій альбом.

Наступний день Джамала вже зустрічала із маленькою крихіткою на руках. Після народження жінка не пішла до декрету та продовжує поєднувати виховування дітей зі своєю кар’єрою, Джамала активно подорожує країнами, підтримує українців.

На Олімпійських іграх у липні, співачка завітала до Парижу разом зі своїм маленьким сином та показувала фото, як вона поєднує підготовчий процес із годуванням дитинки – маленький хлопчик був на руках у Джамали, поки візажист та стиліст наводив красу жінці. Тому співачка вдало поєднує ці дві сфери та намагається приділити увагу всім.

Але Джамала не приховує, що це все дуже важко та фізично встигнути все неможливо, хоча вона намагається всіма силами. На разі маленькому сину виповнилось 3 місяці, але Джамала не полишає своєї справи та вже влаштовує концерти.

Також у співачки є ще два старших сина Емір та Селім. Другого сина жінка народила під час пандемії коронавірусу, тому мала час, аби видихнути та перепочити між пологами та кар’єрою, але зараз співачка не має думок, аби полишати роботу – вона вдало поєднує грудне годування, всюди з’являється із купою баночок та продовжує дарувати людям посмішки.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.