Куди поділася Єва Бушміна з “ВІА Гри”: змінила ім’я, мешкає на півдні Франції та є кумою Валерія Меладзе

Єва Бушміна була у найпопулярнішому дівочому гурті "біленькою". І хоча колежанкам було близько 30, а їй лише 20 років, трималася не згірш. Куди нині поділася ця відома артистка?

У “ВІА Грі” Єві Бушміній пощастило співати разом з Альбіною Джанабаєвою та Надією Грановською. Згодом білявка навіть похрестила дитину колежанки. Тож виходить, що стала кумою Валерія Меладзе.

Насправді дівчину було звати Яна Швець, а концертний псевдонім вона взяла за дівочим прізвищем матері. Юнка трішки співала у гурті Lucky, а також була на бек-вокалі у Насті Каменських та гурту “Авіатор”.

Де нині перебуває Єва Бушміна

Сходження на зірковий олімп почалося, коли тоді ще Яна прийшла на “Фабрику зірок”. Костянтин Меладзе запросив Бушміну до свого гурту, й вона пристала на цю пропозицію, призупинивши участь у шоу.

Де нині перебуває Єва Бушміна: у гурті ВІА Гра

2012-го продюсер розпустив цей склад гурту, щоб набрати новий, то співачка залишилася біля розбитого корита. Довелося змінити сценічне ім’я на Layah й розпочати сольну кар’єру. Кліпи для Єви робила тоді ще нікому невідома режисерка Таню Муїньо.

Де нині перебуває Єва Бушміна: з Дмитром Лановим

Фани випустили з уваги народження Яною у 2013 році донечки Едіти. Батьком дівчинки став Дмитро Лановий, тато якого колись працював міністром економіки й був народним депутатом. Родина невдовзі розпалася.

Де нині перебуває Єва Бушміна: з Денисом Грищуком

Натомість Швець знайшла собі інше кохання. Скульптор Денис Грищук робить свої роботи під псевдо Grishigiano. Мешкають голубки на півдні Франції вже давненько, тож тікати через закритий кордон одеситу не довелося.

Layah випускає пісні, а ще частенько позує чоловіку у доволі фривольних фотосетах. Відверті світлини 34-річної Яни-Єви можна навіть придбати на OnlyFans.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.