facebook

Раніше був копією мами, а тепер – одне лице з татом: як виглядає син Сергія Притули, якому вже 16 років

Телеведучий та головний волонтер країни Сергій Притула – багатодітний батько. Чоловік має двох маленьких доньок від другої дружини і 16-річного сина від першого шлюбу.

Ще 3 роки тому Сергій Притула був одним з найвідоміших та найпопулярніших телеведучих України. Шоумен частенько веселив публіку й історіями про власне сімейне життя. Глядачі неодноразово чули від Притули про його сина Дмитрика. Про те, який він кумедний та розумний.

Дмитрик – старший син Притули від першого шлюбу. Хлопчику зараз 16 років і він неймовірно схожий на свого зіркового батька.

Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу

Сам Дмитро не веде соціальних мереж, а його матір вкрай рідко публікує його фото у соціальних мережах. Найсвіжіше фото сина Притули було опубліковане ще 2 роки тому. Ще тоді прихильники відмічали, як подорослішав Дмитро і як  він змужнів.

Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу
Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу

Відомо, що хлопчик дуже гарно навчається у школі і є відмінником. Також у Дмитрика багато хобі, зокрема – гра на барабанах.

Незважаючи на те, що Притула розлучився з дружиною, коли його син ще був зовсім маленьким, він весь цей час з ним тісно спілкується і утримує його фінансово.

Матір’ю Дмитра являється жінка на ім’я Юлія. З нею Притула одружився ще у далеко 2007 році. Вже через рік вони стали батьками. Прожили подружжя у шлюбі всього кілька років і, не пройшовши кризу сімейних стосунків, вирішили розлучитися. Тоді Притула придбав для колишньої дружини і сина велику квартиру площею 150 квадратних метрів і зробив все, щоб його син ріс в гарних умовах.

Перша дружина Притули показала нове фото їх дорослого сина
Як виглядає колишня дружина Сергія Притули

Зараз Притула має другу дружину на ім’я Катерина, яка народила йому вдвох доньок: Соломію і Стефанію. Нова дружина Притули знайшла спільну мову з його сином і навіть з колишньою дружиною. Більше того, Сергій запевняє, що вони з колишньою дружиною дружать сім’ями.

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок: одній обрала музику, а в іншій виявила кулінарний хист

Допомагати своїм дітям — це природне прагнення кожного з батьків. І якщо для звичайних людей це може бути оплата курсів або підготовка до вступу, то для зірок шоу-бізнесу, це щось більше.

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця.