facebook

Цю дівчинку Інну просто не впізнати після розставання з Андрієм Данилком: як виглядає жінка його серця зараз

Колись ця жінка була коханням життя Андрія Данилка – принаймні так стверджують його шанувальники та таблоїди. Який вигляд має ця таємнича особа зараз?

Відомий український співак і шоумен Андрій Данилко багато років тому здобув просто шалену популярність. Про нього говорили всі, кому тільки “не лінь”, а його фотографія в образі Вєрки Сердючки з’являлась чи не на кожному кроці.

Проте, дещо залишалось і залишається особистим секретом артиста. Мова йде, звісно, про його романтичне життя. За словами Данилка, в його житті не було жінки, з якою б він вирішив бути до кінця та захотів би завести родину. Втім, фанати думають інакше.

Як виглядає Білоконь зараз

Так, багато шанувальників припускають, що у знаменитого артиста міг бути роман з Інною Білоконь – актрисою, яка все життя грає маму Вєрки Сердючки. Оскільки зіркова пара разом проводила багато часу, комусь могло здаватись, що між колегами палає іскра. Насправді ж знаменитості ніколи не втомлювались наголошувати на тому, що вони тільки колеги та близькі друзі – без кохання.

У мережі з'явились світлини, як виглядає Інна Білоконь після того, як змінила зачіску та колір волосся
У мережі з’явились світлини, як виглядає Інна Білоконь після того, як змінила зачіску та колір волосся

Хай там як, але останнім часом вони проводять разом набагато менше концертів, ніж колись. Деякі фанати знову “пускають у хід” теорії про те, що причина цьому – особисті непорозуміння зіркової пари. Втім, про романтичні стосунки між колегами не може йти і мови.

У мережі з'явились світлини, як виглядає Інна Білоконь після того, як змінила зачіску та колір волосся
У мережі з’явились світлини, як виглядає Інна Білоконь після того, як змінила зачіску та колір волосся

Річ у тім, що Інна Білоконь вже багато років перебуває у стосунках зі своїм чоловіком. Від нього вона народила доньку, яку вони разом виховали та віддали заміж. Обранець Білоконь знайомий і з її найкращим другом і колегою Андрієм Данилком, а тому ревнощам у такому “трикутнику” не місце.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.