Після танцівника Царя та соліста Rammstein Лобода знайшла казаха: обранець дуже багатий і впливовий

Попри те, що має двох доньок, Світлана Лобода жодного разу не виходила заміж. Щоразу татусями називали різних чоловіків. Нині співачці приписують роман із дуже заможним казахом.

Першим про стосунки Лободи з казахським нафтовим магнатом заговорив Богдан Беспалов. Відомий блогер відзначив, що він казах і значно старший за Світлану. Чоловік буцімто входить до півсотні найбагатших людей зі списку Forbes, причому європейського.

Богдан навіть назвав ім’я нового бойфренда зірки. Його звати Артур. Мовляв, тепер Світлана може не турбуватися про майбутнє своє та власних доньок, адже її коханий має чималі статки.

Світлана Лобода та її чоловіки: Артур Гранц

Раніше Артур начебто мав бізнес у рф, але нині вони з Лободою мешкають у Європі. Коли співачка приїжджала до рідного Ірпеня, то чоловік супроводжував її, бо дуже сильно підтримує Україну.

Світлана Лобода та її чоловіки: Андрій Цар

Кошенята Беспалова копнули трішки глибше, і в його Телеграмканалі сповістили, що мова йде про Артура Гранца. Можливо, чоловік і має громадянство Казахстану, але за зовнішністю більше нагадує вірменина.

Сама Світлана ніколи не викладає в мережу спільних світлин із коханим і не називає його імені, хоча підтверджує, що має стосунки з чоловіком, який не є росіянином.

Світлана Лобода та її чоловіки: Тілль Ліндеманн

Такого ж туману знаменитість напускала, коли мова заходила про татусів двох її донечок. Коли народила вперше, артистка оголосила батьком Євангеліни Андрія Царя, який танцював у “Фрідомі”, хоча у це мало хто повірив.

З другою донькою LOBODA Тільдою було ще більше шереху, адже існувала підозра, що татом став соліст Rammstein. Тілль Ліндеманн зустрічався зі Світланою в москві доволі частенько. Та сам ніколи цього не підтверджував, сповістивши, що як джентльмен не має розкривати таємницю.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.