Лілія Подкопаєва показала свою найменшу копію: як виглядає Евеліна, народжена у 3 шлюбі гімнастки

Лілія Подкопаєва нині мешкає в американській Атланті. 46-річна олімпійська чемпіонка заміжня та має доньку Евеліну, якій невдовзі мине 5 років. На кого схожа найменша дитина спортсменки?

Час від часу Лілія Подкопаєва викладає в мережу світлини зі своїми рідними. Молодшій донечці 18 вересня мине 5 років. Відома спортсменка показала спільне фото з Евеліною, з якого можна зробити однозначний висновок: дитина як дві краплі води схожа на матусю.

Лілія прогулялася з дитиною парком в Атланті й зробила селфі. Старших дітей Подкопаєвої поряд не видно. Напевно, зайняті навчанням. 18-річний Вадим, якого свого часу Лілія з Тимофієм Нагорним усиновили, вже поступив на навчання до технологічного інституту в Джорджії.

Як виглядає менша донька Лілії Подкопаєвої

Подкопаєвій дуже добре відоме це місце. Адже коли вона брала участь в Олімпійських іграх 1996 року, то нашу збірну якраз розселили в гуртожитку цього вишу. Через 28 років у ньому житиме син олімпійської чемпіонки.

Рідній доньці Лілії вже минуло 17 років. Кароліною Подкопаєва назвала дитину на честь улюбленої подружки Ані Лорак. Дівчата так сильно колись дружили, що стали кумасями. Але все це в минулому.

Як виглядає менша донька Лілії Подкопаєвої

Нині Лілія навіть чути нічого не хоче про співачку. Обидві перебувають за межами України. Але Подкопаєва в Америці постійно просуває українські наративи. А її кума Лорак ані чирк-чирк про збройну агресію й мирно живе у рф, продовжуючи робити музичну кар’єру.

Втретє Лілія вийшла заміж за Ігоря Дубінського, якому й подарувала донечку Евеліну. Схоже, у родині панують мир і злагода, оскільки Подкопаєва у мережі називає благовірного “найкращим”. Найменшу донечку чоловік теж обожнює, тож можемо побачити батька й дитину на світлинах поряд.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.