facebook

Чи пасує їм білявий колір волосся: затяті брюнетки Єфросиніна, Огнєвіч, Мішина вирішили змінити імідж

Ми звикли бачити Полякову та Кароль блондинками. Та коли на їхню територію заходять брюнетки Єфросиніна, Огнєвіч, Мішина, це трішечки напружує. Все ж подивімося, як дівчатам пасує біляве волосся.

Маша Єфросиніна

Вічна брюнетка несподівано перетворилася на яскраву блонду з довгими пасмами. Блогерку тут же сплутали з Дашею Квітковою, Олею Поляковою, Оксаною Марченко, а ще з матір’ю драконів Кхалісі.

Знаменитості-чорнявки перетворилися на блондинок

Та Маша-білявка залишилася вдоволеною, адже окрім білої перуки зуміла втиснутися у костюм королеви ночі. Такого рівня схуднення ведуча, певно, ще не досягала в цьому житті. Звісно, мама двох дітей ніколи не поділиться з прихильниками справжнім секретом утрачених кілограмів.

Ксенія Мішина

Акторці частенько доводиться змінювати імідж заради ролей. Та коли зірка “Кріпосної” в одну мить перевтілилася у блондинку, це неабияк шокувало прихильників. І байдуже, що Ксенія лише приміряла перуку, а не скористалася фарбою для волосся.

Знаменитості-чорнявки перетворилися на блондинок

Здається, блондою Мішина навіть сама себе не уявляє. Син Платон не відстає від матусі в цьому плані. Коли треба було грати кримськотатарського хлопчика, став чорнявцем. Потім змінив колір на блонд, а деякий час волосся підлітка взагалі було рожевим.

Злата Огнєвіч

Ця співачка не стала дурити широкий загал і справді перефарбувала волосся у світлі тони. Було настільки незвично бачити себе блондинкою, що зірка почувалася шпигункою, яка приміряла незвичний образ для конспірації.

Знаменитості-чорнявки перетворилися на блондинок

Певно, під час локдауну Златі стало сумно. От вона і знайшла для себе заняття – зробити стрижку каре й пофарбувати волосся. Згодом, щоправда, про це страшенно пошкодувала, адже довелося дуже довго доводити шевелюру до тями після наслідків дії хімії. Тож зареклася більше ніколи такого не робити.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?