facebook

Тато й мама помірялися схожістю з 3 донькою: Аделіна не має нічого спільного з Лілією Ребрик – копія татуся

Напевно, Лілія Ребрик з Андрієм Диким сподівалися, що народиться хлопчик, але вийшла знову донечка. Крихітка Аделіна зростає і все більше стає схожою на одного з батьків. На кого?

У березні телеведуча Лілія Ребрик народила третю донечку, яку назвали Аделіною, зашифрувавши в цій назві букви імен обох батьків та старших сестричок. Щомісяця дружина Андрія Дикого викладає в мережу світлини найменшої дитини.

На кого схожа найменша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Тож можемо не лише спостерігати, як зростає крихітка, але й визначити, на кого схожа зіркова малеча. У своєму Інстаграмі Лілія навіть опитування провела, і переважна більшість підписників схилилася до думки, що Аделіна є татовою копією. Хоча 27% юзерів побачили в обличчі Адельки й мамині риси.

На кого схожа найменша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Ребрик вирішила не зупинятися на досягнутому й виклала в мережу світлини всіх трьох донечок, коли вони перебували в одному віці. Тут уже можна сміливо визначити, що Діана більше нагадує матусю.

На кого схожа найменша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого

А от у кого вдалася Поліна, незрозуміло. Можливо, слід провести експертизу зі споглядання на світлини бабусь та дідусів, щоб дати відповідь напевно. Хоча якщо подивитися на дівчаток зараз, то ситуація кардинально змінюється.

На кого схожа найменша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Нині вже Діана більше нагадує Андрія, а Поліна – Лілію. Тож робити висновки щодо Аделі поки зарано – дитинка ще переросте й зміниться. Новина про третю вагітність Ребрик настільки спантеличила широкий загал, що родина зазнала неабиякої хвилі хейту.

Звісно, переважна більшість вітала родину з майбутнім поповненням. Але знайшлися й ті, що вбачили у такому розширенні сім’ї намагання “відмазати” Дикого від армії чи можливості вільно виїжджати за кордон.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.