“Які самі, такі й сані”: на чому їздять українські зірки Оля Полякова, Леся Нікітюк, Наталія Могилевська

Попри відому фразу "автомобіль — не розкіш, а засіб пересування", українські зірки доводять, що ці поняття поєднуються. Тож вони обирають не лише "робочих конячок", а тих, що вражають елегантністю. 

Оля Полякова, Леся Нікітюк та Наталія Могилевська — яскраві представниці українського шоу-бізнесу, які не шкодують грошей на свої автівки. Їхній вибір демонструє любов до комфорту та статусності на дорозі.

Оля Полякова — Chevrolet Explorer

Суперблондинка української сцени обожнює все найкраще, тож її вибір авто цілком виправданий. Оля Полякова пересувається на потужному мінібусі Chevrolet Explorer чорного кольору, що ідеально відповідає її енергійному та розкішному стилю життя. Вартість такого “коня” близько 3 мільйонів гривень. Хоча подейкують, що співачка має цілий автопарк з десятками автомобілів.

Полякова у власному авто. Скриншот фото з Мережі

Леся Нікітюк — Porsche Cayenne

Телеведуча Леся Нікітюк, відома своєю харизмою та почуттям гумору, обрала собі справжнього “звіря” на дорогах. Це один із найвпізнаваніших автомобілів у світі, що символізує розкіш і силу. Леся неодноразово ділилася у соцмережах фото свого автомобіля, підтверджуючи свою любов до швидкості та надійності. Коштує він приблизно 4 мільйони гривень.

Леся Нікітюк у власному авто. Скриншот фото з Мережі

Наталія Могилевська — Volvo

Наталія Могилевська, відома своїм багаторічним внеском в українську музику, також є шанувальницею елегантних автомобілів. Її вибір — преміальний позашляховик Volvo, який поєднує в собі сучасний дизайн та новітні технології. Для Могилевської, яка часто гастролює та проводить багато часу в подорожах, важливі зручність і безпека, які ця машина забезпечує на найвищому рівні. Вартість її складає десь 2 мільйони гривень.

Наталія Могилевська у власному авто. Скриншот фото з Мережі

Українські зірки доводять, що автомобіль може бути як засобом пересування, так і справжнім символом розкоші. Незалежно від моделі, кожен їхній автомобіль відповідає іміджу господині — успішної, стильної та впевненої жінки.

Популярне

Схожі статті

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.