“Життя за кордоном пішло не на користь”: за 2,5 року швидко постарішали Потап, Винник, Нікітін, Бабкін

В тому, що за кордоном життя – не цукор, можна наочно переконатися, якщо уважно розглянути світлини артистів-утікачів. Ті зі знаменитих чоловіків, які покинули Україну, чомусь швидко постарішали.

Потап

Відстежити, в якій з країн чи континентів у цей момент перебуває Олексій Потапенко, практично неможливо. Адже репер дуже часто вигулькує то в Латинській Америці, то в Західній Європі, то на ближньому Сході.

Знаменитості-втікачі швидко постарішали

Каже, що просуває українську музику на весь світ, та насправді залюбки виконує свої старі російськомовні композиції. А от зовнішність 43-річного чоловіка за останні 2,5 року змінилася до невпізнання.

Олег Винник

Ще один персонаж, від згадки імені якого виникає неприємний осад. Звісно, повірити у байки, що виїжджав за кордон у багажнику автівки, складно. Але факт залишається фактом – у лиху годину артист залишив своїх “вовчиць” напризволяще.

Знаменитості-втікачі швидко постарішали

Звісно, думав тоді лише про порятунок власної шкури. Впізнати блакитноокого блондина у сьогоднішньому Виннику дуже складно. Цей якийсь зовсім чужий нам персонаж із сивою бородою та купою зморшок на обличчі.

Юрій Нікітін

З початком повномасштабки продюсер вивіз родину до США. У сивочолому бородані вже й не впізнаються риси відомого чоловіка, який на раз-два-три вправлявся в українському шоубізі. Невже так ностальгія за батьківщиною замучила?

Знаменитості-втікачі швидко постарішали

Сергій Бабкін

Харків’янин ховається від бомбардувань у Німеччині разом з дружиною та дітьми. Чому артист за 2,5 року раптово перетворився на сивого дідугана, можемо лише здогадуватися. Сніжана колись казала, що благовірний має проблеми з зором, тому не може боронити Україну. Мирно спить, ситно їсть. Чому ж так осунувся?

Знаменитості-втікачі швидко постарішали

Популярне

Схожі статті

Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.