facebook

“Це було справжнє диво!”: після усиновлення Лілія Подкопаєва народила доньку, а в 40 років знову повторила

Видатна гімнастка Лілія Подкопаєва свого часу принесла Україні аж 3 олімпійські медалі, не рахуючи інших нагород. Та сьогодні поговоримо про особисте життя 46-річної спортсменки.

За рік після найвищого олімпійського досягнення Лілія Подкопаєва вирішила попрощатися з великим спортом. Але натура потребувала руху, тому дівчина почала відкривати гімнастичні школи в рідному Донецьку та взялася випускати спортивний одяг.

Познайомилася з донецьким бізнесменом Тимофієм Нагорним і покохала його. Оскільки лікарі поставили Лілії сумний діагноз – безпліддя, пара у 2006 році вирішила усиновити дитину. Обрали 8-річного хлопчика Вадима.

Усі чоловіки Лілії Подкопаєвої

Коли в домі залунав дитячий сміх, сталося диво – Подкопаєва завагітніла. Тож за рік родина поповнилася ще й донечкою, яку назвали Кароліною на честь Ані Лорак, яка й похрестила дитину.

Син Лілії Подкопаєвої

На жаль, шлюб розпався за 3 роки. Лілія з Тимофієм довго судилися за опіку над дітьми. Подкопаєва зробила висновки – про особисте на загал жодного слова. Тому коли у 2011 році гімнастка стала на весільний рушник удруге, нікого з журналістів про це не попередила.

Молодша донька Лілії Подкопаєвої

Про те, що Лілія заміжня за Віктором Костирком, стало відомо лише за 2 роки, коли хтось зі знайомих випадково проговорився в інтерв’ю. Та навіть подібна таємничість не врятувала подружжя від розлучення.

Подкопаєва з дітьми подалася до Атланти, де у 1996 році виборола олімпійське золото. Це щасливе для неї місце не підвело. Саме там спортсменка зустріла своє третє кохання в особі бізнесмена Ігоря Дубинського.

Старші діти Лілії Подкопаєвої

Познайомилися вони через спільних друзів, але про серйозні стосунки не йшлося. Ігор мав двох дітей від колишнього шлюбу і, здається, в його плани не входило знову створювати сім’ю.

Лілію стосунки без зобов’язань не влаштовували. В той день, коли вона вирішила розірвати їхні відносини, Ігор несподівано зробив їй пропозицію. Тож вони не лише побралися, але й 2019-го стали батьками чарівної донечки Евеліни.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.