Машина часу спрацювала: як виглядає 4 дружина 70-річного Андрія Макаревича, яка народилась і виросла в Києві

Схоже, що засновнику гурту "Машина времени" Андрію Макаревичу пощастило знайти секрет подорожей у часі, адже його особисте життя змінюється з такою легкістю, ніби він скаче між епохами.

Після трьох офіційних шлюбів, купи романів і дорослих дітей, здавалось би, що музикант вичерпав усі можливі варіанти. Та ні, машина часу раптом “підкинула” йому несподівану зустріч із жінкою, яка перевернула його світ.

Коханню вік не завада

Зустріч Макаревича та його четвертої дружини, Ейнат Кляйн (до переїзду в Ізраїль — Інна Калініна), відбулася, звісно ж, не деінде, а в екзотичній мандрівці Ефіопією. Історія романтична, наче кадр з кіно: в розпал пригод подорожі артист раптом усвідомив, що зустрів саме ту жінку, про яку мріяв усе своє життя. Парадоксально? Звісно. Адже на момент їхнього знайомства між ними було майже 30 років різниці у віці! Однак Макаревич зізнається, що такої, як Ейнат, він ще не зустрічав.

Що ж такого в цій жінці, яка молодша за нього на цілих три десятиліття? Виявляється, вони мають багато спільного — починаючи від любові до кулінарії та закінчуючи поглядами на те, що скоїла росія в Україні.

Між Макаревичем та дружиною багато спільного. Скриншот фото з Мережі

“Я покохав не за щось. Коли любиш за щось – це вже розрахунок. Я раніше навіть не припускав, що такі люди, як Ейнат, є. Вона – гід, дослідник, займається скелелазінням, мандрує”, – каже Андрій.

Ейнат, яка народилася і виросла в Києві, здатна чарувати не лише свого чоловіка, але і його шанувальників. І хоча хтось міг би зіронізувати над їхньою різницею у віці, жінка зізнається, що на початку і сама хвилювалася. Навіть її мати поставила непросте запитання:

“Тобі з ним добре? Це те, що ти хотіла? Якщо так, то він наша сім’я.”

Пара одружилася у 2019 році за єврейськими традиціями, а у 2022 народився їхній син.

Дружина та син А. Макаревича. Скриншот фото з Мережі

І хоча іноді може здаватися, що їхня історія — це ще один парадокс часу, вони живуть своїм щасливим життям в Ізраїлі й, сподіваємось, що їхні відносини — це зовсім не про вік, а про справжнє кохання і спільні цінності.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.