Без допомоги нянь, але з підтримкою найголовнішої людини: Джамала розповіла про труднощі виховання 3 дітей

Джамала — співачка, яка не лише підкорює сцени та серця мільйонів, а й встигає бути турботливою мамою трьох дітей. У неї є чималий досвід поєднувати активну професійну діяльність з вихованням малечі.

Всім зрозуміло, що це не завжди просто, особливо без допомоги нянь. Втім, Джамала зізнається, що ключем до успіху стала підтримка від чоловіка та родини.

Нагадаємо, що 27 березня 2018 року в родині зірки з’явився первісток — син Емір-Рахман, 19 червня 2020 року народився Селім-Гірай, а 24 травня 2024 року Джамала стала мамою втретє, подарувавши світові ще одного сина — Аліма Сеіт-Бекіра.

Джамала з чоловіком виховує трьох синів. Скриншот фото з Мережі

Чаші терезів урівноважені

Попри те, що виховання трьох дітей вимагає неабияких зусиль, Джамала не полишає улюблену справу. Навіть на останніх тижнях своєї вагітності співачка продовжувала участь у “Євробаченні-2024” у ролі речниці від України. А народивши, пробула у відпустці не більше місяця й знову взялася за роботу.

Приклад самовідданості можна було побачити й раніше в тому, як вона поєднувала участь у шоу “Голос країни” з турботою про попереднього сина. Під час одного з сезонів, коли Джамала була суддею, її чоловік привозив у студію малюка, щоб співачка могла його нагодувати у перервах між записами.

Цей жест Бекіра не тільки підтримував співачку, але й підкреслював важливість родинної згуртованості та взаємної підтримки. “Без Бекіра було б неймовірно складно”, — зізнається Джамала. Чоловік став її головною опорою не лише в кар’єрі, але й у вихованні дітей. Однак і старші діти не стоять осторонь. Емір-Рахман та Селім-Гірай допомагають своїй мамі піклуватися про маленького брата, і навіть у зовсім юному віці проявляють відповідальність та любов до родини. Такий менталітет цілком в дусі кримськотатарських сімей загалом, а особливо сім’ї самої Джамали. Достатньо подивитися на її стосунки з власним батьком, дідусем хлопчиків.

Саме такий родинний підхід дозволяє Джамалі залишатися на вершині музичної індустрії, не втрачаючи зв’язку зі своїм домом. Ось вам приклад того, як підтримка близьких допомагає подолати будь-які труднощі, навіть у такому насиченому графіку, як у неї.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.