Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Ірина Білик

Співачка хоч і не спромоглася вийти заміж за Діму Коляденка, але пристрасті в стосунках вирували немов на вулкані. Ірина з сумом згадує, що хореограф ревнував її практично до всіх підряд – чоловіків, геїв, жінок. Після таких сцен ревнощів наступала шалена ніч кохання.

Як зірки потерпають від ревнощів

Але передували їй розбитий посуд, розрізані картини й інші акти вандалізму. Одного разу розлючений чоловік викинув із вікна… диван. Це був легкий предмет меблів з балкона. Приземлився він на дах ресторану, проломивши його. Коли зірці увірвався терпець, вона вигнала коханого з дому. А той помстився, продавши глянцю її інтимні фото.

Олеся Жураківська

Під час проживання у москві, акторка закохалася у гарячого кавказького хлопця. Чоловік так допікав українці ревнощами, що у театрі колеги відмовлялися грати сцени разом з Олесею, щоб не мати потім розбірок з її благовірним. Жураківська кілька разів втікала від ревнивця, але він завжди знаходив і повертав додому.

Як зірки потерпають від ревнощів

Тоді вирішила діяти іншим шляхом. Коли у них вдома гостював близький родич чоловіка, вона повернулася додому о 6-й ранку. Такого приниження чоловік не стерпів. Тож виставив дівчину за двері разом із котом та швейною машинкою. Олеся попростувала на вокзал і повернулася до Києва.

Руслана Лижичко

Руслана з Олександром Ксенофонтовим підібралися неначе два чоботи – пара. Обоє виявилися надміру ревнивими. Лижичко частенько влаштовувала такі запальні сцени ревнощів, що доходило до биття посуду. А коли побачила СМСку від незнайомки, то розбила телефон благовірного. Хоча то була однокласниця Сашка, яка лише хотіла надіслати йому власну книгу.

Як зірки потерпають від ревнощів

Олександр, попри зовнішній спокій, теж частенько влаштовував дружині скандали. Переважно через танцюристів з її колективу. Вгамувався лише тоді, коли один із молодиків одружився, а в іншого народилася дитина.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.