Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.

5-річна Софійка виявилася абсолютно протилежність мами Санти Дімопулос. 37-річна ексвіагрянка має екзотичну східну зовнішність. А от донечка повністю вдалася у тата Ігоря Кучеренка.

Донька Санти Дімопулос не схожа на матусю

Мала має біляве волосся, кругленькі рум’яні щічки, світлі брови, сірі очі. Одним словом, дівчинка – викапаний татусь-бізнесмен. Шкода, що пара розлучилася, і тепер Софійка не має можливості бачитися з татом так часто, як це було раніше.

Донька Санти Дімопулос не схожа на матусю

Санта назвала доню “Всесвітом”, “унікальною душею”, “дорослою та мудрою”. Навіть не віриться, що подібні слова можна спрямувати на адресу маленької дитини. Та, певно, дівчинка й справді унікальна, раз мама так вважає. Дімопулос запевнила:

“Пам’ятай, я завжди з тобою і завжди за тебе. Люблю безмежно”.

З відео можемо зробити висновки, як відбувалося відзначання 5-річчя Софійки. Звісно, багато рожевих кульок і надута цифра 5. А ще святковий торт, відвідування кафе й катання на яхті. Зовні донечка хоч і не схожа на матусю, та може мати таку ж досконалу фігуру, як у Санти, оскільки постійно займається фітнесом поряд із Дімопулос.

Син Санти Дімопулос не схожий на матусю

15-річний Даніель нині перебуває далеко від мами з сестрою. Підліток з вересня розпочав навчання у Києві, чим неабияк потішив свого біологічного тата Андрія Джеджулу. Шоумен провів нащадка на навчання у вересні.

А ще взяв інтерв’ю, дізнавшись про плани юнака на майбутнє. Даніель не планує короткого шлюбу, як був у батьків. Мріє про тривалі стосунки й двох діточок. А ще він зовсім не схожий на Санту. Зріст, кучері, зовнішність – усе як у батька.

Популярне

Схожі статті

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Зачарував її ще до зустрічі: Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого

За довгий час роботи на телебаченні, Марічці Падалко доводилося брати інтерв'ю у купи людей. Але цього разу ведуча ніяк не могла повірити, що перед очима справжня голлівудська легенда.