Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Святослав Вакарчук, відомий український артист, завжди відрізнявся особливим характером, самостійністю та вмінням відстоювати власну думку. Такі риси власної особистості він узяв не з повітря, а успадкував від власних батьків. Ким була мама й тато легендарного артиста, які виховали його тією людиною, про яку дізналась вся країна та навіть світ.

Мама Вакарчука – фото 49 років тому

Батьки майбутньої зірки разом навчались в одному університеті – Львівському. Там закохані і познайомились, а після випуску вирішили залишитись жити у тому ж самому місті. Іван Олександрович, тато Вакарчука, був викладачем теоретичної частини фізики, а його дружина стала викладати математику для школярів.

Святослав Вакарчук показав, як виглядала його мама, коли тільки народила сина 49 років тому
Святослав Вакарчук показав, як виглядала його мама, коли тільки народила сина 49 років тому

Коли мати артиста вже була вагітна, Світлана Олександрівна навістила своє рідне місто Мукачево, що на Закарпатті. Там зірка й народила співака. Втім, у бабусі й дідуся хлопчик гостив нечасто, а більшу частину життя провів у Львові. Вже у 2-місячному віці Святослав Вакарчук повернувся до великого міста.

Після народження сина тато Вакарчука вирішив стати науковцем – після захисту докторської дисертації його було обрано ректором альма-матер. Пізніше він навіть деякий час працював міністром освіти. Про наукову діяльність Івана Олександровича пам’ятають і зараз, навіть після його смерті.

Святослав Вакарчук показав, як виглядала його мама, коли тільки народила сина 49 років тому
Святослав Вакарчук показав, як виглядала його мама, коли тільки народила сина 49 років тому

А ось мати зіркового музиканта продовжувала свою діяльність, а також виховувала двох синів – Олега. До слова, молодший брат Святослава Вакарчука нині працює банківським працівником.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?