“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

З 2-місячного віку Святослав Вакарчук разом із батьками мешкав у Львові. Тож дитячі і юнацькі роки тісно пов’язані саме з цим містом. Але є ще одна позначка на карті, від якої у музиканта щемить у серці.

Святослав Вакарчук у рідному Мукачеві

Мова про місто Мукачево, де співак народився й провів перші 2 місяці життя. Артист виклав у мережу світлину з тих часів, показавши себе у колясці та маму поряд. Світлина, де синок тримає матусю за руку, ще чорно-біла. Святослав перерахував важливі місця:

“Сакура, набережна в Мукачеві, монастир на Латориці, двір, у якому я народився”.

У це мало віриться, але Вакарчук пам’ятає навіть особливий запах Мукачева, запевняючи, що його “ні з чим не сплутаєш”. Жити маленькому Святославчику довелося на доволі специфічній вулиці Духновича, яку показала “Українська правда”.

Вулиця у Мукачеві, де народився Святослав Вакарчук

На ній всього кілька будинків. Вона настільки вузька, що навряд чи туди зможе заїхати автомобіль. Натомість людей було натикано багацько. Лише у дворі, відзначає Вакарчук, мешкали сім’ї 5 різних національностей.

Вулиця у Мукачеві, де народився Святослав Вакарчук

Там і нині вельми людно. Будинки розташовані близенько. Старожили пам’ятають виноградні арки. Нині їх уже немає. Святослав якось навідався й зазнімкував на телефон свою квартиру №3.

Вулиця у Мукачеві, де народився Святослав Вакарчук

Коли матусі музиканта було 77 років, вони здійснили вояж до Мукачева й провели там цілий день. Певно, насолодилися улюбленими видами та неповторними ароматами досхочу.

Популярне

Схожі статті

“За освітою медикиня, за покликанням – співачка”: як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Гарік Кричевський порушив трудову династію, коли замість того, щоб працювати лікарем, подався у шоубізнес. Схоже, тепер і доньку Вікторію хоче збити з праведного шляху, залучивши до концертів.

“Темна цегла, Г-образна форма, 2 поверхи”: як виглядає будинок, в якому зростають нащадки Сергія Тігіпка

Бізнесмен Сергій Тігіпко був тричі одружений та має 8 дітей. Нині його дружиною є Алла Зіневич, яка подарувала коханому чоловіку аж чотирьох нащадків. В якому будинку зростають дітлахи?

Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан тотально змінила імідж і “бахнула” каре: без кучерів а-ля Каменських

На шоу "Холостяк 11" ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.