Надя Дорофєєва та Марія Яремчук попервах дуже боялися сцени: чи вдалося зіркам пересилити свій страх

Надя Дорофєєва та Марія Яремчук співати почали доволі рано. Нікому з фанів і на думку не спадало, що дівчата панічно бояться сцени. Чи вдалося пересилити цю фобію артисткам?

Надя Дорофєєва

У кліпах та на сцені співачка виглядає доволі драйвово. Та нікому невідомо, наскільки впевненою Надя є всередині. Так, Дорофєєва дуже сильно боялася розпочинати сольний проєкт після тривалої участі в гурті “Время и Стекло”. Навіть планувала перенести прем’єру пісні Gorit на цілий рік.

Надя Дорофєєва відчувала страх перед виходом на сцену

Згодом DOROFEEVA страшенно боялася писати пісні українською, оскільки слова й сенси у такому разі більш глибокі. І хоч її україномовний альбом вийшов одним із перших серед колег, писала тексти Надя не сама. Допомагали Jerry Heil та alyona alyona.

Ще про одну фобію зірки повідомив Євген Фешак із “Люкс-ФМ”. В одній з програм ведучий сповістив, що Дорофєєва раніше боялася виходити на сцену настільки сильно, що навіть вживала для сміливості алкоголь.

Марія Яремчук

Донька Назарія Яремчука мала всі шанси стати зіркою №1 в Україні. Але раптово зникла з інформаційного простору й довгий час не давала про себе знати. У своєму Інстаграмі тоді ще 25-річна Марія сповістила, що радіє з того, що припинила концертну діяльність.

Марія Яремчук відчувала страх перед виходом на сцену

Лише згодом сповістила, що підштовхнуло перспективну артистку до такого кроку. Виявляється, кожен вихід на сцену для неї – “як маленька смерть”. Щоб позбутися цієї фобії, Яремчук зверталася до психологів, але жоден не зміг допомогти позбутися панічних атак перед виступом. Тож довелося прийняти ось таке непросте рішення.

Марія вирішила змінити вид діяльності. Почала писати музику, знялася у фільмі про Довбуша разом із Валерієм Харчишиним, стала мамою, а також продюсеркою стрічки про батька “Яремчук: Незрівнянний світ краси”. Аби тільки не співати.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?

Найкоротші шлюби в українському шоу-бізнесі: Могилевська розлучилася через рік, а Гросу – через 4 місяці

На власних весіллях, вони давали клятву прожити з чоловіком все життя. Та дуже скоро порушили цю обіцянку. Могилевська, Гросу та інші артистки розійшлися з коханими менше ніж за рік після весілля.

Обтислий ромпер на двох дружинах Остапчука: Горняк обтягнула плаский прес, а Полтавська – вагітний животик

Колишня та нинішня дружини Володимира Остапчука помірялись, у кого наряд вийшов ефектнішим і стильнішим – вагітна Катерина Полтавська та струнка Христина Горняк.