Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Лілія Ребрик: +13 кг

Ведуча наважилася на третю дитину у 42 роки. Перші дві вагітності Лілія страждала від токсикозу до 9-го місяця. Цього разу все припинилося вже на 6-му. Але додалася тривожність через обстріли.

Скільки кілограмів набрала під час третьої вагітності Лілія Ребрик

Набрані за час вагітності 13 кг абсолютно не турбували знаменитість. Ребрик намагалася тішитися тим, що відростила довге волосся. Найбільше в очікуванні Адельки вагітна потерпала від іншої проблеми – страшенно докучали хейтери. Читати не лестиві коментарі в мережі було просто нестерпно.

Джамала: +18 кг

41-річна зірка наважилася подарувати коханому чоловіку ще одного нащадка. За час вагітності Джа набрала аж 18 кг. Зайвою вагою особливо не переймається. Каже, що подобається собі в такому вигляді й не картає себе за зайві калорії.

Скільки кілограмів набрала під час третьої вагітності Джамала

Співачка годувала Еміра та Селіма до 8 місяців. Планує це ж робити й з Алім-Сеїт Бекіром. З тим, що вже не зможе повернутися до колишніх форм, Джамала змирилася. Втім зайнялася пілатесом та іншими фітнес-процедурами. Тож невдовзі, можливо, побачимо результат.

Катя Осадча: +17 кг

Третя вагітність телеведучої випала на пандемію. Попервах Катерина не відчувала жодних труднощів і продовжувала активно працювати та їздити у відрядження. Та з 25-го тижня перейшла на взуття з низькими підборами.

Скільки кілограмів набрала під час третьої вагітності Катя Осадча

Всіма силами контролювала харчування, щоб не набрати зайву вагу. Але поважчала на 17 кг. В принципі, за перші 2 вагітності Катя набирала приблизно стільки ж. Та після пологів тоді ще 38-річна знаменитість швидко повернула собі звичні розміри.

Популярне

Схожі статті

“Що не поділив із першою і чому приховав весілля з другою”: Сергій Притула не любить говорити про особисте

43-річний Сергій Притула не любить говорити про особисте життя. Навіть друге весілля зіграв в умовах особливої таємничості. Та все ж дещо із життя шоумена-волонтера вдалося дізнатися.

Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Баклажани по-середземноморськи: таку закуску не гріх і гостям подати – здивуються та запишуть рецепт

Якщо хочеться взяти звичайні продукти й приготувати щось екзотичне, скористайтеся рецептом баклажанів по-середземноморськи. Така подача неабияк захопить всіх присутніх за столом.