facebook

Виглядає на свої 50 – зарослий і з хвостом: Олега Винника заскочили у центрі Берліна з відомою блондинкою

Олег Винник продовжує проживати у Німеччині, але мріє про повернення на українську сцену. На днях артист зустрівся з керівницею власного фан-клубу, щоб обговорити плани на майбутнє.

Олег Винник, який раніше був ледь не зіркою №1 в Україні, зник з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні. Весь цей час чоловік перебував за кордоном, а його кар’єра стояла на паузі. Та нещодавно Винник ошелешив публіку своєю неочікуваною появою. Артист анонсував вихід нової пісні і оголосив про тур по країнам Європи.

З метою про себе нагадати, Винник почав активно з’являтися в медіапросторі: давати інтерв’ю та записувати відеозвернення до прихильників. А на днях керівниця фан-клубу Винника Валерія Барон, яка дуже з ним близька, опублікувала спільне фото з Олегом у своїх соціальних Мережах. Жінка відвідала артиста у Берліні, де вони прогулялися і обговорили творчі плани на найближче майбутнє.

Олега Винника заскочили у центрі Берліна з відомою блондинкою
Олега Винника заскочили у центрі Берліна з відомою блондинкою

На фото помітно, що Олег Винник нарешті “привів себе в порядок”. Ще рік назад чоловік давав інтерв’ю, в якому постав перед камерами з довгим, занедбаним волоссям і відрослою бородою.

Відомий співак Олег Винник зізнався, куди витрачає зароблені за кордоном у Німеччині гроші
Як виглядав Олег Винник рік назад

Зараз співак привів себе в порядок і виглядає досить свіжо.

На фото Винник позує у блакитній сорочці та в окулярах. Його волосся зібране у хвіст, а обличчя прикрашає легка щетина.

В підписі до знімку Валерія Барон відзначила, що на зустрічі з Винником було вирішено багато питань. Жінка впевнена, що артист зможе повернути свою славу і любов публіки, адже його віддані прихильники завжди його чекають.

Олеже Анатолійовичу, пишаюсь твоєю силою духу. Лети і створюй чудеса. Твої люди чекають!

, – написала Барон.

Нагадаємо, Олег Винник запевняє, що виїхав з України не просто так, а начебто на лікування. Чоловік не називає власного діагнозу, але підкреслює, що хвороба серйозна. Втім, більшість українців, колег та навіть колишній продюсер Винника не вірить його словам.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.