Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Зелена сукня з воланами

Останнім часом Тіна Кароль не оминає нагоди показати фоловерам максимум свого тіла, вільного від одягу. Ось і цього разу вбралася у зелену сукню з воланами. І хоча вона з високим коміром та довгими рукавами, але що ми бачимо?

Сміливі луки Тіни Кароль

Довжина у спіднички – просто ультраміні. Вона зовсім не приховує струнких ніжок співачки. Накачаний живіт відкритий повністю, ще й шматочок стегна несміливо визирає у розрізі. Звісно, подібний лук не залишив підписників Інстаграму співачки байдужими:

“Тіна як хороше вино, з роками тільки краща й краща”.

Біле боді й розстібнуті джинси

Здавалося б, білий колір свідчить про цноту й не навіює думки про розпусту. А джинси взагалі є буденним атрибутом одягу, абсолютно асексуальним. Та Тіна й тут примудрилася вразити фанів довершеним образом.

Сміливі луки Тіни Кароль

Зірка вбралася у скромне біле боді, надягнула широкі джинси, а на голову пов’язала шовкову хустинку власного бренду. Ну, чим вам не селяночка? Та лише один штрих змусив серця шанувальників забитися сильніше. Співачка розстібнула штани й трішки приспустила. Прихильники не повірили:

“Це точно фотосесія для реклами хусток?”

Сіра футболка й джинси-кльош

І знову Тіні Кароль вдалося зі звичайних джинсів-кльош та обтислої футболки з рукавами три чверті зробити ідеальний лук. Без краплі макіяжу, з підібраним волоссям та обручем із нульових років зірка привернула до себе увагу глядачів цьогорічного Нацвідбору на “Євробачення”.

Сміливі луки Тіни Кароль

Для єврофанів зірка у такому незвичному образі заспівала трек “Троянди”. Під час виконання просиділа весь час на стільці, абсолютно не рухаючись. Та навіть такий ретро-лук не залишив шанувальників у спокої:

“Респект, що вийшла без мейкапу”.

Популярне

Схожі статті

“Що не поділив із першою і чому приховав весілля з другою”: Сергій Притула не любить говорити про особисте

43-річний Сергій Притула не любить говорити про особисте життя. Навіть друге весілля зіграв в умовах особливої таємничості. Та все ж дещо із життя шоумена-волонтера вдалося дізнатися.

Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Баклажани по-середземноморськи: таку закуску не гріх і гостям подати – здивуються та запишуть рецепт

Якщо хочеться взяти звичайні продукти й приготувати щось екзотичне, скористайтеся рецептом баклажанів по-середземноморськи. Така подача неабияк захопить всіх присутніх за столом.