“Що не поділив із першою і чому приховав весілля з другою”: Сергій Притула не любить говорити про особисте

43-річний Сергій Притула не любить говорити про особисте життя. Навіть друге весілля зіграв в умовах особливої таємничості. Та все ж дещо із життя шоумена-волонтера вдалося дізнатися.

Юлія Андрійчук

З майбутньою першою дружиною 26-річний Сергій познайомився у Тернополі ще у 2007 році. Закохався так, що дуже швидко зробив пропозицію. Вони побралися, а 2008-го на світ з’явився первісток Дмитрик.

Сергій Притула з першою дружиною

Притула вдома не засиджувався. Весь час їздив на гастролі, тож не може пригадати ані першого кроку дитини, ані першого зубика, ані першого слова. Юля довго мовчала, та згодом терпець увірвався. Стала висувати претензії, і вони дуже сильно сварилися.

Сергій Притула з сином

Врешті вирішили розлучитися. Дмитро згодом зізнався тату, що так навіть краще, коли мама знайшла собі іншого чоловіка, а Сергій – дружину. Мовляв, тепер батьки нормально спілкуються, а не як раніше – постійні скандали.

Катерина Сопельник

З донетчанкою Притула познайомився під час роботи на Новому каналі. Катя була адміністраторкою та мала ідеальні організаторській здібності. Спочатку Сергій попросив Сопельник допомогти з розкруткою “Вар’ятів”, а потім усе закрутилося.

Сергій Притула з другою дружиною

Коли вони з Катериною одружилися у 2015 році, жінка покинула шоу. Весілля зіграли у Львові. Журналістів не запросили, лише близьких друзів, родичів, колег. Коли в мережі почали з’являтися світлини з тегом #я_в_раю, наречених не було на жодному з них.

Сергій Притула з доньками

 

 

У цьому шлюбі народилися дві донечки Соломія та Стефанія. Катерина вибудувала стосунки так, що у татуся вистачає часу й на серйозну волонтерську роботу, й на спілкування зі своїми дівчатками. А якщо виникає якийсь конфлікт, то вони не сваряться на підвищених тонах, а сідають і спокійно розмовляють, намагаючись дійти консенсусу.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?