Великі карі очі та темне волосся: на початку кар’єри Ольга Сумська виглядала дещо по-іншому, аніж зараз

Заведено вважати, що донька Ольги Сумської Ганна Борисюк схожа на свого батька Віталія. Та якщо поглянути на фото народної артистки в юності, стає зрозуміло, що дівчина – копія мами.

Ольга Сумська стала відомою акторкою завдяки неабиякій наполегливості. Частенько на кастингах замість українки режисери обирали російських чи прибалтійських акторок. Був випадок, коли дівчину звільнили з уже затвердженої ролі, коли було відзнято достатньо матеріалу.

Ольга Сумська у 14 років та її донька Ганна

Та вона не втрачала віри в себе й таки досягла бажаних висот у мистецтві. А все завдяки ролі Роксолани, яка автоматично перевела молоду акторку в розряд зірок першої величини.

На диво, молодша донька Ганна Борисюк зараз проходить непростий матусин шлях. Вони у молодості схожі, як дві краплі води. Ми звикли бачити Ольгу Сумську білявкою з прямим волоссям до плечей.

Ольга Сумська у 20 та 22 роки

Та колись вона була шатенкою, мала довгу косу, яка легенько закручувалася. Чим вам не портрет сьогоднішньої Ганнусі?! Дівчина народилася в акторській родині й, звісно ж, продовжила творчу династію.

Ольга час від часу полюбляє передивлятися архіви й видати на широкий загал спогади про юність. Тож можемо помилуватися, як виглядала знаменитість і в 14 років, і у 20, і у 22, і коли стала старшою.

Ольга Сумська у ролі Роксолани та у вишиванці

На блондинку Сумська перетворилася вже у студентські роки. Відтоді підтримує цей імідж упродовж багатьох десятиліть. Шанувальників у акторки чимало. Вони постійно захоплюються її красою та талантом. Тож у мережі можна побачити купу компліментів на адресу Ольги:

“Найяскравіша зірка на українському небосхилі!”

“Салма Хаєк, наша тільки ua”.

“Вічна врода поза часом”.

“Ви скарб України і її гордість”.

“Зірка, яка ніколи не згасне”.

Популярне

Схожі статті

Схудли на 32, 20 і 12 кг: Маша Єфросиніна, Даша Квіткова, Ксюша Мішина та інші “екс-пишки” назвали свою вагу

Мабуть кожна жінка хоча б раз у житті намагалася схуднути. Квіткова, Єфросиніна, Мішина та інші красуні у погоні за стрункою фігурою схудли так, що їх тепер критикують за надмірну худорлявість.

Ось як треба готувати яблучний пиріг! Ви забудете про шарлотку, бо це значно смачніше – простий рецепт

Яблучні пироги – незмінна класика у світі рецептів, яку люблять більшість дорослих і дітей. Спробуйте приготувати яблучний пиріг за цим рецептом і ви будете приємно вражені результатом.

Склянка сиру та 5 хвилин. Найпростіший рецепт сирних булочок: начинка, золотиста скоринка, м’яка серединка!

Ці сирні булочки готуються настільки швидко, що можна подати гарячу випічку рідним навіть на сніданок. Виходять вони повітряними й дуже смачними. Тож домашні з дому голодними не підуть.