“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.

Ще 4 роки тому Оля Полякова показала свою елітну нерухомість у центрі столиці. На жаль, через небажання комунальників прибирати сніг та лід із даху, стеля у старовинному будинку обвалилася.

Ще на початку вересня співачка показалася з молодшою донькою Алісою на катері, поскаржившись, що дівчинці доведеться щодня долати 100 км Дніпром, аби дістатися навчального закладу.

Квартира Олі Полякової до ремонту й після

Певно, подібна ситуація не влаштувала знаменитість. Тож уже за 20 днів вона похвалилася свіженьким ремонтом у київській квартирі. Протікання даху заподіяло великої шкоди оселі.

Стеля набралася вологи й завалилася, зіпсувавши ще й підлогу. Жити в таких умовах було неможливо. Квартира потребувала капітального ремонту. Нині Полякова показалася на своїх квадратних метрах.

Оля Полякова вперше переночувала у квартирі після ремонту

Звісно, до повного завершення ремонтних робіт ще далеко. Але жити вже можна. Після концерту у Фастові артистка переночувала в оновленій оселі, а не телепалася за місто, де у них із Вадимом є розкішний будинок.

Зірка неабияк щаслива повернутися у своє житло. Дизайн вирішили не змінювати, а от стелю та підлогу довелося робити з нуля. Все, що згнило, викинули, й замінили новими будматеріалами. Столиця “привітала” вигнанку повітряною тривогою. Та попри це Оля зізналася, що дуже добре виспалася, адже була у себе вдома:

“Починається нове життя в місті Київ”.

Полякова нічого не сповістила про те, чи мешкатимуть у цій квартирі її чоловік Вадим Буряковський та донька Аліса. У старшої Марії, як відомо, є власна нерухомість у столиці, яка дісталася дівчині у спадок від бабусі.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

Жодного співака з України: 37-річна Настя Каменських оголосила список своїх найулюбленіших пісень

Відома українська співачка Настя Каменських поділилась своїм осіннім настроєм і розповіла, які пісні слухає. Втім, у цьому списку немає жодного "свого" виконавця.