Обтислий ромпер на двох дружинах Остапчука: Горняк обтягнула плаский прес, а Полтавська – вагітний животик

Колишня та нинішня дружини Володимира Остапчука помірялись, у кого наряд вийшов ефектнішим і стильнішим – вагітна Катерина Полтавська та струнка Христина Горняк.

Володимир Остапчук, відомий український шоумен, прославився не тільки своєю творчою діяльністю, але й бурхливим особистим життям. Знаменитість встиг тричі одружитись і двічі стати батьком, а його 24-річна дружина нині виношує під серцем третю дитину артиста.

Горняк та Остапчук в однаковому наряді

Публіка уважно спостерігає за особистими подробицями Остапчука. Саме тому фани й не змогли не помітити, як його колишня дружина Христина Горняк і нинішня Катерина Полтавська з’явились на публіці в однаковому вбранні. Аби попозувати на відео, вони вбрались у стильний ромпер.

Українські зірки Катерина Полтавська та Христина Горняк вбрались в однаковий наряд
Українські зірки Катерина Полтавська та Христина Горняк вбрались в однаковий наряд

Першою у трендовому цього літа та осені комбінезоні з’явилась Катерина Остапчук. Вона ще у липні позувала в ньому на відео, яким із коханим оголосила про свою вагітність. На кадрах можна було помітити, як світла тканина обтягнула вагітний живіт зірки.

А ось нещодавно і Христина Горняк вирішила втілити у життя трендовий наряд із ромпером. Знаменитість на своїй Інстаграм-сторінці продемонструвала кадри в дзеркалі. Крім плоского живота з пресом у комбінезоні, блогерка також показала шикарний букет квітів від залицяльника.

Українські зірки Катерина Полтавська та Христина Горняк вбрались в однаковий наряд
Українські зірки Катерина Полтавська та Христина Горняк вбрались в однаковий наряд

Варто зазначити, що почуття стилю присутнє однаково у двох знаменитостей. Христина Горняк таким нарядом підкреслила свій стрункий стан, а ось Катерина Полтавська – найважливіший період у своєму житті. Ромпер однаково пасував обом зіркам.

А ось що стосується троянд, які з’явились у кадрі в Горняк, то поки що залишається таємницею, від кого вона їх отримала.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?

Найкоротші шлюби в українському шоу-бізнесі: Могилевська розлучилася через рік, а Гросу – через 4 місяці

На власних весіллях, вони давали клятву прожити з чоловіком все життя. Та дуже скоро порушили цю обіцянку. Могилевська, Гросу та інші артистки розійшлися з коханими менше ніж за рік після весілля.

Схудли на 32, 20 і 12 кг: Маша Єфросиніна, Даша Квіткова, Ксюша Мішина та інші “екс-пишки” назвали свою вагу

Мабуть кожна жінка хоча б раз у житті намагалася схуднути. Квіткова, Єфросиніна, Мішина та інші красуні у погоні за стрункою фігурою схудли так, що їх тепер критикують за надмірну худорлявість.