Їх неможливо не помітити навіть у натовпі: 4 найвищі українські зірки — Потап, Нікітюк, Притула, Полякова

Можна почути думку, що телекамера більше "любить" артистів невеликого зросту, адже їх легше знімати, та й в кадрі вони нібито виглядають більш виграшно. Однак, як показує практика, це далеко не так. 

Деякі з найуспішніших українських знаменитостей мають чималий зріст, і це аж ніяк не стало на заваді їхньому успіху. Навпаки — Потап, Леся Нікітюк, Сергій Притула та Оля Полякова використовують свої сантиметри як додатковий шарм та родзинку свого образу. Погляньмо ближче на цих зірок та дізнаємось, який у них зріст і як вони його використовують.

Потап — 195 см

Алексій Потапенко, більш відомий як Потап, давно є однією з показних фігур українського шоу-бізнесу. Його зріст — аж 195 см, і це додає йому ще більше впевненості на сцені та домінантності в кадрі, що, власне, підсилює його образ сильної та впливової особистості у світі музики.

Олексій Потапенко. Скриншот фото з Мережі

Леся Нікітюк — 180 см

Леся Нікітюк завжди вирізняється не лише своїм гумором і харизмою, але й чималим зростом — 180 см. Ведуча телевізійних шоу та улюблениця публіки давно вміє використовувати свій зріст на свою користь. Її висока фігура додає їй елегантності та робить її впізнаваною.

Леся Нікітюк. Скриншот фото з Мережі

Сергій Притула — 187 см

Шоумен, телеведучий і волонтер Сергій Притула теж відзначається своїм немаленьким зростом — 187 см. Притула завжди випромінює впевненість і почуття гумору, що робить його улюбленцем багатьох глядачів.

Сергій Притула. Скриншот фото з Мережі

Оля Полякова — 180 см

Оля Полякова має не лише потужний голос і запальні хіти, але й зріст у 180 см, 126 з яких це — ноги. Висока і статна, Полякова завжди виглядає елегантно та ефектно на сцені, а її зріст часто допомагає створювати незабутні сценічні образи, в яких вона завжди залишається в центрі уваги.

Оля Полякова. Скриншот фото з Мережі

Що ж, хоча телекамера іноді може краще підкреслити артистів невеликого зросту, ці чотири знаменитості доводять, що успіх не залежить від кількості сантиметрів. Їхній талант, харизма і вміння працювати на публіку роблять їх справжніми зірками, яких неможливо не помітити — і не лише завдяки їхньому зросту!

Популярне

Схожі статті

59-річна Алла Мазур показала наслідки онкології 5-річної давнини: зовнішність змінилась кардинально

Алла Мазур — не просто відома телеведуча, а символ незламності, приклад для багатьох жінок того, що навіть після важких випробувань можна знайти нові джерела краси, натхнення та впевненості в собі.

Маринована цвітна капуста з морквою, що приємно хрумкотить: рецепт найсмачнішої закуски в банках на зиму

Цвітна капуста — це овоч, який чудово переносить маринування. Вона залишається хрумкою, добре вбирає спеції та маринад, а в поєднанні з яскравою морквою виглядає просто вишукано в банці. 

Не все, що смачно є корисним: ці небезпечні для здоровʼя варення ви точно знайдете у своїй коморі

Домашнім варенням так приємно насолоджуватися взимку. Проте, не всі його види однаково корисні. Деякі рецепти варення можуть приховувати загрози для здоров'я.