Побудувала красиве життя з Меладзе: інші зірки вже потухли, а Альбіна Джанабаєва у 45 виглядає на мільйон

З усіх "віагрянок" Альбіна Джанабаєва протрималася найдовше. А все тому, що у співачки трапився роман із братом продюсера гурту Валерієм Меладзе. Жінка й у свої 45 років виглядає просто суперово.

Альбіна Джанабаєва має трьох дітей від одного чоловіка – Валерія Меладзе. Причому перших двох хлопчиків народила не у шлюбі. Тоді ще співак був одружений з Іриною. У попередніх стосунках чоловіка народилося троє дівчаток – Інга, Софія та Аріна.

Як виглядає Альбіна Джанабаєва у 45 років

Альбіна не пасла задніх і теж подарувала коханому чоловіку трьох нащадків. Найстаршому Костянтину вже 20 років. Лука народився через 10 років після старшого брата. Саме у 2014-му Меладзе врешті розлучився з Іриною та оформив шлюб із Джанабаєвою.

Як виглядає Альбіна Джанабаєва у 45 років

Ще у подружжя зростає 3-річна донечка Агата. В мережі часто ходять чутки, що стосунки Валерія з Альбіною зійшли нанівець, вони не живуть разом і невдовзі розлучаться. Та подружжя знову й знову викладає у мережу фотодокази – спільні світлини вдвох та з меншими дітьми.

Як виглядає Альбіна Джанабаєва у 45 років

А Джанабаєва ще й жартує. Якось виклала в Інстаграм фото, коли їдуть з Валерієм у машині й попросила підписників угадати, куди прямують. Серед варіантів “за продуктами” та у “пологовий будинок” був і більш екзотичний – “подавати заяву на розлучення”.

Як виглядає Альбіна Джанабаєва у 45 років

З усім тим, наближені до зіркової пари люди люблять патякати на загал, що Валерій і хотів би піти з сім’ї, та Альбіна не відпускає, бо дуже цінує добробут, в якому живе завдяки благовірному.

Як виглядає Альбіна Джанабаєва у 45 років

А щоб утримати Меладзе біля себе якомога довше, Альбіна не сидить, склавши руки. Народила синів і донечку. Окрім цього постійно підтримує себе в гарній формі. Зі спортзалу просто не вилазить.

Тож у свої 45 років має ідеальний вигляд. На 14 років старшому чоловіку не потрібно шукати іншої, бо з дружиною вони дуже весело проводять час. Це можна спостерігати за кумедними роликами, які жінка викладає у мережу.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”: одну дитину втратила, а дорослий син має діагноз

Зірка СТБ, колишня суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова має непростий досвід материнства. Жінка має дорослого сина та маленьку доньку, яких вона майже не показує на публіку.

Відкрию один секрет, щоб квашена капуста стала соковитою і хрумкою: їмо всю зиму й нікому не набридає

Зробити вдома квашену капусту набагато простіше, ніж вам здається. Виділіть годинку й отримаєте таку кількість хрумкого салату, що вистачить на цілий місяць. До всього це ще й корисно.

Поливаю курочку глазур’ю та запікаю у духовці: аромат стоїть на весь будинок, навіть сусіди слинки ковтають

Для родинного обіду курка в медово-соєвій заливці стане справжньою прикрасою столу. Тушка запікається цілою, а щоб з'явилася гарна апетитна скоринка, вдаємося до глазурі.