Їхній сміливості можна позаздрити: Монатік, Козловський, Добринін, Горбунов власноруч перерізали пуповину

Жінка готується стати мамою протягом 9 місяців. Майбутній татусь вирішує сам, чи бути присутнім під час народження нащадка. Серед знаменитостей чимало сміливців, які пристають на партнерські пологи.

Дмитро Монатік

Нині співак із дружиною Іришею перебувають в очікуванні третьої дитини. Перші двоє разів Монатік перебував під час пологів поряд із коханою. Коли народжувався другий син, Діма навіть самотужки перерізав пуповину. Батьки сподіваються, що в Данила й Платона невдовзі з’явиться сестричка.

Монатік був присутній на пологах дружини

Віталій Козловський

Заручившись з Раміною Есхакзай, співак раптово одружився з піарницею Юлією Бакуменко. Дружина цьогоріч у лютому подарувала Козловському первістка. Чоловік був присутній під час народження Оскара. Першим узяв дитинча на руки та сам перерізав пуповину. Тож не пошкодував про подібне рішення.

Віталій Козловський був присутній на пологах дружини

Нікіта Добринін

Нині ведучий розлучений із Дашею Квітковою. Натомість коли були подружжям, він трішки вагався щодо партнерських пологів. Та врешті наважився. Щоб не бачити найстрашнішого, знаходився поряд із дружиною, а не з боку лікаря, всіляко підтримуючи її.

Нікіта Добринін був присутній на пологах дружини

Юрій Горбунов

Шоумен татусем став доволі пізно. Під час народження первістка у 2017 році відвідував спеціальні курси з підготовки до партнерських пологів. Тож в момент Х був поряд із Катериною Осадчою. Звісно, теорія й практика виявилися дуже різними речами. Коли все закінчилося, й Іванко заснув на татусевих грудях, Юрій не стримався й заплакав.

Юрій Горбунов був присутній на пологах дружини

Тарас Тополя

Лідер гурту “Антитіла” не збирався перебувати у пологовій залі разом із дружиною під час других пологів. Та коли розпочалися перейми, Олена схопила благовірного за руку й тримала настільки міцно, що той залишився поряд. Коли народжувалася дівчинка, татусь поїхав додому, щоб дещо привезти. Тож утрапив на пологи в останню мить. Але таки встиг перерізати пуповину.

Тарас Тополя був присутній на пологах дружини

Популярне

Схожі статті

Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

Ви забудете про сирники. Без клопоту і проблем: миттєвий сирний сніданок – кулінарний рецепт від 1 хвилини

Всього за 3 хвилини можна приготувати смачний і поживний сніданок у мікрохвильовці. З пачки кисломолочного сиру і одного яйця у вас вийде відмінна сирна запіканка.