Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”: одну дитину втратила, а дорослий син має діагноз

Зірка СТБ, колишня суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова має непростий досвід материнства. Жінка має дорослого сина та маленьку доньку, яких вона майже не показує на публіку.

Ще кілька років тому Слава Фролова була однією з найвпізнаваніших телеведучих України. Жінка багато років поспіль була суддею талант-шоу “Україна має талант”. Слава підкорила публіку своїм м’яким характером, справедливістю і добрим почуттям гумору.

Та після завершення талант-шоу Слава Фролова зникла з українського телебачення і майже не з’являться в медіапросторі. Відомо, що жінка активно займається благодійною діяльністю, яка спрямована на розвиток талантів молодих художників, проводить лекції на теми мистецтва та організовує різні мистецькі заходи.

Особисте життя Слави Фролової

Слава Фролова розповіла, як склалося її життя після роботи на СТБ
Як виглядають діти Слави Фролової

Свого чоловіка Слава Фролова приховує від публіки, а ось про її дітей відомо більше. Так, у телеведучої є дорослий син Марк, якому вже за 20, і 13-річна донька Серафима. Та народжувала Слава трьох дітей. Перша дівчинка померла в перші місяці життя від вродженої вади серця.

Слава Фролова не приховує, що дуже важко переживала втрату дитини, та все ж наважилася на ще одну вагітність. У 2003 році у телеведучої народився син Марк, якому поставили непростий діагноз. Хлопець має розлад аутичного спектру – синдром Аспергера. Люди  таким діагнозом погано соціалізуються і мають проблеми з емпатією. Незважаючи на діагноз, Марк виріс талановитим хлопцем і дуже гарно малює. Сама ж Слава Фролова підкреслює, що її син виріс чутливою і дбайливою людиною, незважаючи на синдром Аспергера.

Як виглядають діти Слави Фролової з Україна має талант
Як виглядають діти Слави Фролової з Україна має талант

Через 8 років після народження сина Фролова наважилася на ще одну вагітність. На цей раз у неї народилася повністю здорова дівчинка, яку назвали Серафимою.

Як виглядають діти Слави Фролової з Україна має талант
Як виглядають діти Слави Фролової з Україна має талант

Зараз дочці Слави 13 років, вона школярка і також тягнеться до мистецтва.

Популярне

Схожі статті

24-річна дружина Остапчука “шле прокльони” підписникам: сама вагітна, а іншим бажає безпліддя (фото)

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська відповіла хейтерам в коментарях і показала, якою вона є насправді. Фоловери вражені нетактовністю дівчини.

Відкрию один секрет, щоб квашена капуста стала соковитою і хрумкою: їмо всю зиму й нікому не набридає

Зробити вдома квашену капусту набагато простіше, ніж вам здається. Виділіть годинку й отримаєте таку кількість хрумкого салату, що вистачить на цілий місяць. До всього це ще й корисно.

Побудувала красиве життя з Меладзе: інші зірки вже потухли, а Альбіна Джанабаєва у 45 виглядає на мільйон

З усіх "віагрянок" Альбіна Джанабаєва протрималася найдовше. А все тому, що у співачки трапився роман із братом продюсера гурту Валерієм Меладзе. Жінка й у свої 45 років виглядає просто суперово.