Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

68-річна Наталія Сумська є справжньою легендою українського кіно. Нині акторка заміжня за Анатолієм Хостікоєвим. Мають із ним спільного сина В’ячеслава. До цієї доленосної зустрічі в обох були інші шлюби.

Так, Наталія Сумська замолоду вийшла заміж за оператора Ігоря Мамая. У цих стосунках на світ з’явилася така ж чарівна, як і матуся, донечка Дарина. Дівчинка зростала артистичною та дуже талановитою.

Як виглядає і чим займається донька Наталії Сумської

Зіркова дитина чудово співала. Вона навіть вступила на вокальний факультет коледжу циркового мистецтва. Якийсь час перебувала у солістках у військовому прикордонному оркестрі. Частенько виходила на сцену разом із матір’ю, зокрема, у виставах “Сеньйор з вищого світу” та “Задунаєць за порогом”.

Одна біда. Дарина виявилася однолюбкою. Закохалася лише раз і на все життя. Спочатку все було добре. Молодята побралися. У них народилася донька. Але за 3 роки чоловіка не стало.

Як виглядає і чим займається донька Наталії Сумської

Це був настільки несподіваний удар для молодої жінки, що вона й досі не змогла оговтатися після нього. Нині жінці вже 42 роки, а вона й досі не дбає ані про себе, ані про свою доньку. В одному з інтерв’ю Наталія В’ячеславівна змушена була визнати:

“Зараз я повністю опікуюся донькою й онучкою. Усі проблеми повинна вирішувати я”.

Час минає, і знаменитість почала переживати, що буде з її донькою, якщо раптом матусі не стане. Намагалася розтормошити жінку, щоб урешті взялася за розум, але та лише рукою у відповідь змахнула:

“Як Бог дасть”.

Надії на те, що Дарина вийде зі стану депресії, жодної. Вона абсолютно не реагує на зовнішні подразники. Для неї життя зупинилося у той момент, коли дізналася новину про смерть свого коханого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Ви забудете про сирники. Без клопоту і проблем: миттєвий сирний сніданок – кулінарний рецепт від 1 хвилини

Всього за 3 хвилини можна приготувати смачний і поживний сніданок у мікрохвильовці. З пачки кисломолочного сиру і одного яйця у вас вийде відмінна сирна запіканка.

Як зараз виглядає ексдружина Володимира Кличка, яка покинула його з донькою: не та красуня, що раніше

35-річна американська акторка Гайден Панеттьєрі, яка являється колишньою Володимира Кличка і матір'ю його єдиної дитини, за останні роки помітно змінилася.