Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Всього сестер у родині Ротару було четверо. Старша Зінаїда осліпла через ускладнення хвороби, тож не могла підкорювати естраду. Лідія спочатку активно виступала. Сестри навіть робили дуети та тріо.

Згодом Лідія відійшла від сцени. Вони з чоловіком відкрили ресторан у Чернівцях і зайнялися бізнесом. А Софія та найменша Ауріка присвятили все життя співочій кар’єрі. Старша й молодша сестрички дуже схожі між собою.

Сестри Ауріка, Софія та Лідія Ротару

Щоправда, вже багато років поспіль Ауріка фарбує волосся у блонд, а Соня так і залишилася з природним темним відтінком. Нині обидві поховали чоловіків і мешкають у Києві самотою.

Ауріці 65 років, а Софії – 77. Та якщо Софія Михайлівна категорично відмовляється виступати, то її молодша родичка з задоволенням проводить концерти. Отже, без чарівного голосу родини Ротару ми не залишилися.

Сестри Софія та Ауріка Ротару

Ауріка вийшла заміж 1986 року. Невдовзі подарувала коханому чоловіку Володимиру Пигачу донечку Анастасію. За 18 років стала вдовою. Більше заміж не виходила, оскільки знайти такого ж ідеального, як Володя, було просто нереально.

Сестри Софія та Ауріка Ротару

У Софії Михайлівни з особистим життям схожа ситуація. У 2002-му поховала свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила у шлюбі 34 роки. Подружжя має одного-єдиного сина Руслана.

До речі, інші сестри Лідія та Зінаїда теж стали вдовами. Родички іноді замислюються: можливо, над ними навис якийсь злий рок, що залишив усіх чотирьох сестер самотніми без чоловікової опіки?

Популярне

Схожі статті

Їхній сміливості можна позаздрити: Монатік, Козловський, Добринін, Горбунов власноруч перерізали пуповину

Жінка готується стати мамою протягом 9 місяців. Майбутній татусь вирішує сам, чи бути присутнім під час народження нащадка. Серед знаменитостей чимало сміливців, які пристають на партнерські пологи.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…

Ви забудете про сирники. Без клопоту і проблем: миттєвий сирний сніданок – кулінарний рецепт від 1 хвилини

Всього за 3 хвилини можна приготувати смачний і поживний сніданок у мікрохвильовці. З пачки кисломолочного сиру і одного яйця у вас вийде відмінна сирна запіканка.