“Двоє власних і двоє прийомних”: після 45 років Святослав Вакарчук став багатодітним батьком

Святослав Вакарчук складає враження чоловіка-одинака, бо ніколи не показує на загал свою кохану. Та за 49 років устиг стати багатодітним батьком двох рідних та названих дітей.

Найстаршій доньці Святослава Вакарчука Діані Фонарьовій вже 30 років. Зо 2 десятиліття лідер гурту “Океан Ельзи” прожив із мамою дівчини. Ляля Фонарьова народила Діану у першому шлюбі з перукарем-стилістом Володимиром Тарасюком. Але більшість дитинства, починаючи з 5-річного віку, дівчинка провела все-таки зі Святославом, тож може вважати його татом.

Святослав Вакарчук з названою донькою Діаною

Діана отримала освіту магістра у Великобританії. До Ноттингемського університету дівчина поступила після закінчення гімназії та Київського інституту міжнародних відносин. Навчання у цьому закладі не дешеве – вартує близько мільйона гривень.

Діана Фонарьова – старша донька Святослава Вакарчука

Падчерка Вакарчука частенько викладає у мережу світлини котиків та собачок, захоплюється модою. Був час, коли Діана працювала в магазині одягу. Чи скористалася нині отриманою освітою, невідомо.

У 2021 році Вакарчук зробив заяву про припинення стосунків із Фонарьовою, чим неабияк приголомшив жінку, яка вважала, що у них у родині все гаразд. Те, що Святослав відзначив, що вони залишаться близькими людьми, не дуже втішило Лялю.

Євгенія Яцута з донькою Софійкою, яка стала падчеркою Святослава Вакарчука

Невдовзі стало відомо, чому музикант розпрощався з коханою жінкою. Річ у тім, що у 2021-му чоловік став батьком сина Івана. Хто народив дитину, артист не сповіщав, та розповсюдилися чутки, що новою коханою Святослава стала Євгенія Яцута.

Жінка за рік після Івана народила Вакарчуку ще й донечку Соломію. Оскільки Женя має доньку від попередніх стосунків. Софійку вона народила у шлюбі з режисером Денисом Соніним. Тож виходить, що фронтмен “ОЕ” тепер отримав ще й четверту дитину.

Популярне

Схожі статті

Квартира в новенькому ЖК за 100000 грн на місяць: як виглядають апартаменти Олега Винника у Німеччині

Останні 2,5 роки український артист Олег Винник проживає в Німеччині. Там він зупинився у новенькому житловому комплексі і проживає у просторій квартирі.

“На замовлення свого артеріального тиску”: 41-річний Євген Кошовий розпочав нещадну боротьбу з зайвою вагою

Певно, "Квартал 95" втомився від постійного хейту з приводу добору тем для жартів і вирішив підсміюватися над собою. Зокрема, Євген Кошовий обрав для пранку свою власну вагу.

Коли садити часник на зиму у 2024 році: найкращі дати, добрива та корисні поради для висадки озимого часнику

Осіння пора – не привід для завершення посадкових робіт. Саме на часі зайнятися висадкою озимого часнику. А щоб голівки були міцними та набитими, слід скористатися посівним календарем.