“Кожній дружині по квартирі”: Віктор Павлік залишив Лорі квартиру й придбав для Каті, але є один нюанс

Днями Катя Репяхова похвалилася новими житловими метрами. Родина переїхала у більш простору квартиру. А що Віктор Павлік залишив попередниці молодої дружини Лорі Созаєвій?

Родина Віктора Павліка перебралася у нову квартиру. Тепер у синочка Михасика буде власна кімната. Кухня, як годиться, поєднана з вітальнею. Тут доволі просторо, що хлопчику буде де розвернутися й розкласти величезну купу іграшок.

30-річна Катя була настільки щаслива, що почала знімати репортаж ще від самого ліфту. Знаменитий чоловік лише усміхався, не заважаючи дружині займатися своєю блогерською справою.

Як виглядає нова квартира Віктора Павліка

Тепер родині буде вільно й просторо дихати. Звісно, поки ще недостатньо меблів та інших потрібних для життя аксесуарів, але це справа часу. Цікаво, а чи всім колишнім дружинам Віктор Павлік дарував житло?

З попередницею Репяхової Лорою Созаєвою музикант прожив найдовше з усіх своїх жінок. Щоправда, на деякий час розлучалися, але потім зійшлися знову та навіть зіграли весілля.

Як виглядає нова квартира Віктора Павліка

Ще 17 років тому артист придбав у кредит відразу дві квартири, розташовані поряд, щоб оселя була великою. Та умови банк виставив доволі токсичні. На момент роману з Катрусею Павлік щомісяця виплачував близько 40 тисяч гривень щомісяця боргових зобов’язань.

Як виглядає нова квартира Віктора Павліка

Кінця-краю тим виплатам не було видно. Коли одружився з юнкою, дівчині страшенно не подобалася ця стаття витрат. Практична молодичка швидко розрулила ситуацію. Залучила рієлтора, який продав частину квартири, яка належала чоловіку, а Ларисі залишилася її половина.

Попервах Віктор обіцяв колишній, що не виганятиме її з дому й сам оплачуватиме борг перед банком. Та, як бачимо, кохання засліпило чоловіка, і він відмовився від своїх зобов’язань. Натомість Репяхова залишилася вдоволеною, вважаючи, що “ніхто не програв, усі тільки виграли”.

Популярне

Схожі статті

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку, але МЗС України з цим незгодне: що відомо про скандал

Аліна Гросу полюбляє епатувати публіку. Ось і цього разу зробила відеорепортаж із будинку мера Нью-Йорка й сповістила, що стала представницею української культури. МЗС спростувало цю інфу.

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.