Аліна Гросу вперше відкрито показала свого другого чоловіка: вийшла заміж за 40-річного росіянина (Фото)

Українська співачка Аліна Гросу влітку цього року вдруге вийшла заміж. Весь цей час артистка приховувала, що перебуває у стосунках і не називала ім'я свого обранця.

29-річна українська співачка Аліна Гросу раніше активно розповідала про своє особисте життя в соціальних мережах. Публіка спостерігала за стосунками артистки з її першим обранцем Олександром Комковим, за якого вона у 2019 році вийшла заміж. Також Аліна не приховувала й розлучення з Комковим, яке відбулося вже через 4 місяці після весілля. Причиною розлучення стало те, що Олександр зрадив Аліні.

Та й сама Аліна довго не була холостячкою після розлучення. Вже за кілька місяців вона представила публіці свого нового обранця – російського актора Романа Полянського. Вони виставляли свої стосунки на показ: постійно публікували спільні фото, давали інтерв’ю і навіть разом записали пісню.

Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка
Аліна Гросу вперше показала свого другого чоловіка-росіянина

Та все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Гросу різко припинила згадувати про Полянського, а відповідаючи на питання підписників, сказала, що не має пари. Тоді прихильники артистки припустили, що вона розійшлася з Романом. Можливо, через політичні погляди, адже Полянський – російський актор.

Та влітку 2024 року Гросу вразила прихильників, опублікувавши фото з весілля, яке вона відгуляла в Америці. Співачка закрила обличчя нареченого, так і не назвавши його імені. Та по силуету та зросту нареченого фоловери почали здогадуватися, що це і є той самий Роман Полянський. Гросу навіть після весілля продовжила приховувати ім’я законного чоловіка.

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж

На днях Аліна Гросу була запрошена на звану вечерю до мера Нью-Йорка. Також там була присутня посол  з прав людини Сіма Каретна. Саме вона у своєму фотоблогу опублікувала фото зі званої вечері, де засвітила не лише Аліну Гросу, а й її чоловіка.

 Аліна Гросу вперше показала свого другого чоловіка-росіянина
Аліна Гросу вперше показала свого другого чоловіка-росіянина

Ним виявився той самий Роман Полянський, якого й підозрювали прихильники.

Популярне

Схожі статті

Гарбуз смачніший за м’ясо! Чому я раніше так не готувала: швидкий і бюджетний рецепт гарбузових оладок

Такі оладки сподобаються навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. Зовні вони мають хрумку скоринку, а всередині – ніжні і соковиті. Такі оладки підійдуть і на сніданок і на вечерю.

Усі перипетії роману Марії Яремчук з Олександром Пономарьовим: як співак став “татом” первістка співачки

Зірка Марії Яремчук яскраво запалала на небосхилі шоубізу й швидко згасла. У пам'яті публіки співачка залишилася поряд з Олександром Пономарьовим. Як пов'язані ці двоє та що насправді було між ними?

Готую на сніданок “фаршировані” канапки: звичайні сосиски, яйця й сир, а виходить немов кулінарний шедевр

Для приготування сніданку в господинь зазвичай дуже обмаль часу. Але й за таких критичних обставин можна приготувати справжній кулінарний шедевр, наприклад, "нафарширувати" тости.