Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Ольги Сумської, яка не виправдала очікувань українців

Старша донька Ольги Сумської Антоніна має татуся-росіянина Євгена Паперного. За іронією долі чоловік мешкає у Києві, тоді як його кровиночка неначе відчула поклик предків і подалася на Північ.

Попервах донька Ольги Сумської та Євгена Паперного Антоніна взагалі не збиралася ставати акторкою. Навіть здобула освіту мистецтвознавиці у київському виші. Та потім на сімейній раді було вирішено – треба брати штурмом москву. Й дівчину спорядили в путь.

Якби ж то батьки Тоні знали тоді, чим усе це обернеться. Але на той час між двома країнами практично не існувало кордонів і, здавалося, що матуся та татусь будь-якої миті зможуть відвідати свою кровиночку у рф.

Антоніна Паперна не збирається повертатися до України

Антоніна Паперна здобула акторську освіту в Щукінському училищі й влаштувалася у театр Вахтангова. А у 2015 році зустріла своє жіноче щастя. Не сказати, що партія видалася занадто гарною. Володимир Яглич до того 5 років прожив зі Світланою Ходченковою.

Після розлучення акторка скаржилася, що чоловік – аб’юзер та вряди-годи підіймав на неї руку. Але Антоніну, здається, влаштовує все. Попри те, що росіянин із нею так і не розписався, вона подарувала йому двох чарівних дітлахів – Єву (7 років) та Данила (4 рочки).

Антоніна Паперна не збирається повертатися до України

Напевно, бабуся Ольга вже сто разів пошкодувала, що колись спорядила доньку до країни-агресорки. Адже тепер не має можливості ані з Тонею побачитися, ані онуків обійняти. Хіба що спілкується з близькими родичами через гаджети та співає малечі українських пісень.

Та КАБи й ракети, які щодня сиплються на голови її рідних з боку країни, паспорт якої Паперна носить у кишені, Тоню не обходять. Вона веде ютуб-канал, присвячений вихованню дітей, знімається у серіалах та планує невдовзі повернутися до роботи у театрі.

Популярне

Схожі статті

Третя дружина Остапчука рекламує послуги масажу, а його друга екс-кохана ходить до конкурентів: колотнеча!

Поки третя дружина Володимира Остапчука активно розвиває свій бізнес на останніх місяцях вагітності, його колишня кохана користується послугами конкурентів.

“Їх неможливо впізнати!”: як виглядали замолоду та нині знаменитості Роговцева, Боклан, Сумська, Вітовська

Кожна людина проходить життєвий шлях, зазнаючи вікових змін. Відбувається цей процес дуже повільно. Але якщо поглянути на світлини, зроблені 30-40 і більше років тому, різниця вражає.

На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.