Ви все життя не знали правду: Наталія Шмаренкова, Анастасія Жмур і Тетяна Ліберман – відомі співачки

Ми звикли чути: Камалія, Каменських, Кароль. І навіть не замислюємося, що колись ці знаменитості мали зовсім інші імена. Та сценічні псевдоніми прилипли до них так сильно, що інших ніхто не пам'ятає.

Наталія Шмаренкова – Камалія

Зіркову блондинку Камалію знають практично всі, а у дитинстві та юності дівчинка носила зовсім інше ім’я – Наталія Шмаренкова. Мама Інна Петрівна й собі змінила ім’я з Ніни на Інну, й доньці придумала гарний псевдонім, що нагадує назву гарної квітки Камелії.

Чому Камалія взяла псевдонім

Свій перший кліп “В стілє тєхно”, який колись крутили на “Території А”, співачка випустила ще під справжнім іменем. Та згодом перетворилася на Камалію. З роками дружину Захура перестали називати Наталкою, бо всі звикли, що вона таки Камалія.

Анастасія Жмур – Настя Каменських

Коли з’явився дует репера й милозвучної чорнявки, всі гадали, що Потап і Настя – пара та обоє мають прізвище Каменських. Та згодом з’ясувалося, що воно не належить жодному з артистів.

Чому Настя Каменських взяла псевдонім

В Олексія прізвище Потапенко, а в Насті – Жмур. Починаючи співочу кар’єру, дівчина розуміла, що з таким немилозвучним прізвищем у неї немає жодних шансів пробитися в шоубізі. Тому й відмовилася від татового прізвища на користь маминого дівочого.

Тетяна Ліберман – Тіна Кароль

Тата зірки звуть Григорій Самуїлович Ліберман. Тож попервах дівчина теж носила його прізвище, а ім’я мала Тетяна. Та коли збиралася до Юрмали на “Новую волну”, вирішила придумати сценічний псевдонім.

Чому Тіна Кароль взяла псевдонім

Всі гадали, що артистка перекрутила ім’я Ані Лорак, яка у всіх тоді була на слуху, й переробила його ззаду наперед, додавши букву “Т”. От і вийшло Тіна Кароль. Насправді ж артистка взяла ім’я своєї улюбленої співачки Тіни Тернер. Як бачимо, заміна вийшла дуже вдалою.

Популярне

Схожі статті

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?

Каменських докоряють за молоко, Ребрик за третю дитину, Нікітюк – за поїздку до Харкова: хейтери не сплять

Зіркам частенько дістається на горіхи від хейтерів. Серед постраждалих Настя Каменських, Лілія Ребрик, Леся Нікітюк. Розберімося, чим зазвичай дорікають знаменитостям.

За 5 хвилин до ефіру: Ребрик показалася на роботі зі своєю 6-місячною донечкою – “Я і Богиня”. ФОТО

У березні Лілія Ребрик стала багатодітною мамою, народивши третю донечку. Та сидіти в декреті ніколи – робота кличе. То й доводиться разом із 6-місячною Аделькою відвідувати телестудію.