Каменських докоряють за молоко, Ребрик за третю дитину, Нікітюк – за поїздку до Харкова: хейтери не сплять

Зіркам частенько дістається на горіхи від хейтерів. Серед постраждалих Настя Каменських, Лілія Ребрик, Леся Нікітюк. Розберімося, чим зазвичай дорікають знаменитостям.

Настя Каменських

Попри багатомільйонну армію шанувальників співачка NK має й величезну купу хейтерів. Зокрема, коли артистка випустила веселу іспаномовну пісеньку “Молоко”, тут же отримала не лестиві відгуки.

За що хейтять Настю Каменських

Кліп назвали “повним відстоєм”, “бридкою поробкою”. Каменських обізвали “дояркою” та запропонували заспівати про сметанку, сало чи, скажімо, про дрон. Можливо, продюсер Потап саме так і задумав – просунути композицію завдяки скандалу?

Лілія Ребрик

Телеведучу й акторку захейтили, зачепивши найболючішу особисту тему. Коли торік Лілія з радістю сповістила, що очікує на поповнення в родині, замість привітань отримала купу лайливих слів.

За що хейтять Лілію Ребрик

Ребрик запідозрили у намаганнях “відмазати” чоловіка Андрія Дикого від мобілізації до ЗСУ. Або хоча б народити заради дозволу виїжджати за кордон, адже з трьома малолітніми дітьми все це можливе. Ребрик не могла взяти до тями, як можна розглядати дитину неначе це інструмент досягнення певних цілей. Та недоброзичливців було не спинити.

Леся Нікітюк

Постраждала ні за що й Леді Ле. Нікітюк чимало допомагає знедоленим війною українцям та збирає чималі гроші на потреби ЗСУ. Але й тут не обійшлося без ложки дьогтю у діжку з медом.

За що хейтять Лесю Нікітюк

Лесі дорікнули недоречною поїздкою до Харкова. Мовляв, хайпує у такий непростий час і намагається привернути до себе увагу. Нікітюк робила спроби пояснити, що не отримала задоволення від цієї поїздки, а тим паче не зловила жодного хайпу. Врешті порадила всім згуртуватися, а не сваритися у такі непрості часи.

Популярне

Схожі статті

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?

Ви все життя не знали правду: Наталія Шмаренкова, Анастасія Жмур і Тетяна Ліберман – відомі співачки

Ми звикли чути: Камалія, Каменських, Кароль. І навіть не замислюємося, що колись ці знаменитості мали зовсім інші імена. Та сценічні псевдоніми прилипли до них так сильно, що інших ніхто не пам'ятає.

За 5 хвилин до ефіру: Ребрик показалася на роботі зі своєю 6-місячною донечкою – “Я і Богиня”. ФОТО

У березні Лілія Ребрик стала багатодітною мамою, народивши третю донечку. Та сидіти в декреті ніколи – робота кличе. То й доводиться разом із 6-місячною Аделькою відвідувати телестудію.