Ігор Пелих мав трьох дітей: не осоромив пам’ять відомого батька 22-річний Іван – де нині перебуває

Відомий телеведучий "Галопом по європах" Ігор Пелих залишив по собі троє дітей. Найстаршому з них Івану вже 22 роки. Дізнаймося, де нині перебуває молодик.

Син Ігоря Пелиха Іван уже 2,5 роки перебуває у лавах ЗСУ. Причому став добровольцем ще у 2022 році. З побратимами перебував на Донеччині та Сумщині. Нині всі гуртом опинилися в Суджі Курської області. 22-річний захисник виклав у своєму Інстаграмі світлину на тлі магазину “Пятьорочка”, відзначивши:

“Перші бойові були під Лисичанськом і тоді б точно не подумав, що через 2,5 роки ми в такому ж складі будемо ганяти по Курщині”.

Де нині перебуває старший син Ігоря Пелиха Іван

Іван Пелих також поділився враженнями від перебігу воєнних дій. Мовляв, у 2022 році все виглядало зовсім по-іншому без КАБів, FPV-дронів та інших сучасних засобів. Натомість люди поряд залишилися тими ж:

“Лишилась безмежна довіра до людей, з якими ти поруч, готовий і у вогонь, і у воду”.

Іван уже має нагороду від міністра оборони Рустема Умєрова. Тож батько, якби був живий, гордився б нащадком.

Де нині перебуває старший син Ігоря Пелиха Іван

Ігоря Пелиха не стало у 2009 році. Улюбленець мільйонів телеглядачів загинув у прикрій автотрощі 2009 року. Йому було 35 років. По собі залишив вдову та трьох дітей.

Де нині перебуває старший син Ігоря Пелиха Іван

Старший син, який мріяв стати телеоператором, не часто викладає в мережу світлини своїх бойових буднів. У червні Іван перебував у відпустці. Але про це сповістив не сам, а його дівчина Ксенія, з якою вони чудово провели час на Карпатських теренах. Разом із коханим піднялися на найвищу гору країни Говерлу, де не стрималися й поцілувалися.

Батько дівчини теж нині перебуває на службі. А Іван, вирвавшись хоч на трохи з пекла, тут же взявся за камеру й встиг дещо відзняти на замовлення. Тепер же, як бачимо, знову повернувся до побратимів.

Популярне

Схожі статті

“Монатіку до Одеси зась”: на вокзалі потяг “Чорноморець” зустрічають Утьосовим, а не Діминим “А що?”

Не встигли українці нарадітися новині, що тепер потяг "Чорноморець" у Києві виряджатимуть, а в Одесі зустрічатимуть під пісню MONATIK "А що?", як поступило спростування.

“Трохи реалій”: молода дружина Віктора Павліка показала, як справляється з капризами 3-річного сина

Катерина Репяхова, четверта дружина Віктора Павліка, поділилася з підписниками тим, як реагує на капризи 3-річного сина. Що допомагає блогерці ставитися до непередбачуваних ситуацій з терпінням?

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?